tragere sorti steaua fcsb uefa

Pariul special pe Betano: Cine va fi adversara Stelei din Liga Campionilor?

Cu cine va juca Steaua în playoff-ul Ligii Campionilor? Betano este singura companie de pariuri sportive online din România care îți oferă șansa de a miza pe numele posibilei adversare a Stelei din Champions League, ce se va stabilit vineri, la UEFA. Sunt nume mari în urne!

Cu cine crezi că va juca FCSB?

FCSB va juca cu una dintre următoarele cinci echipe, în playoff: FC Sevilla, Liverpool, Napoli, Sporting Lisabona sau ȚSKA Moscova.

Specialiștii Betano au acordat o cotă mai mult decât generoasă, de 4,75, pentru oricare dintre numele de mai sus. Cu alte cuvinte, dacă pariezi pe numele adversarului posibil, iar acesta va fi extras la tragerea la sorți de vineri, îți vei mări de aproape 5 ori miza.

Meciuri grele cu Sevilla, Napoli și Liverpool

Cele mai dificile adversare ar fi Sevilla, Liverpool și Napoli. Roș-albaștrii au pierdut toate meciurile directe jucate cu FC Sevilla (Cupa UEFA și grupele Ligii Campionilor, toate în anul 2007).

Cu Liverpool și Napoli, Steaua a jucat cîte două partide, reușind să obțină câte un punct cu fiecare, pe teren propriu (1-1 în 2010 contra „cormoranilor” și 3-3 contra italienilor, ambele meciuri în 2010).

Vă reamintim faptul că Steaua este deja calificată în grupele Europa League, chiar dacă va fi eliminată în playoff-ul Ligii Campionilor. Nu mai este nevoie de spus, dacă trece de playoff FCSB ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Leave a Reply