counter strike mykonos

Cei mai buni jucători de Counter Strike GO se ciocnesc în Mykonos!

Un eveniment major de Counter-Strike: Global Offensive are loc în zilele următoare în Grecia, într-una dintre cele mai frumoase insule, Mykonos. Este unul dintre cele mai importante turnee de e-sport ale anului.

Numit  ESG Mykonos 2017, evenimentul este organizat pe frumoasa insulă din Marea Egee de PVPro.com. Vor intra în luptă 8 dintre cele mai bune echipe din lume, care se vor bate pe un premiu de 200.000€, între 7 și 10 septembrie.

Counter Strike GO este unul dintre cele mai jucate producțiii  First Person Shooter și unul dintre cele mai mari trei e-sporturi pe plan mondial. Jocul atrage premii de milioane de dolari și zeci de mii de spectatori anual.

În Mykonos, două echipe formate din câte cinci jucători fiecare se vor lupta pa o hartă custom, iar echipa care o elimină pe cealaltă sau termină obiectivele de pe hartă va câștiga runda. Prima echipă care câștigă 16 runde va fi considerată câștigătoare a meciului.

Dominația braziliană

Lista completă a echipelor prezente la turneul din Mykonos este următoarea: BIG, Gambit Esports, Heroic, Team Liquid, mousesports, SK Gaming, Virtus.pro și EnVyUs, ultima venită din calificări.

Virtus.Pro are componenți de top din Polonia, iar Mousesports este formată din nume mari europene. Cele două echipe sunt principalele favorite.

Lucrurile nu sunt atât de simple, pentru că pe fir este și echipa SK-Gaming. Formată din brazilieni, SK va fi greu de învins și va emite cu siguranță pretenții la victorie, mai ales că în acest an a câștigat 600.000$ în cadrul unor turnee foarte importante.

Betano.com găzduiește pe site o oferă de pariere pentru ESG Tour Mykonos 2017, care include posibilitatea de a miza pe echipa câștigătoare a turneului, finalistele, regiunea din care va proveni câștigătorul și altele.

Va reuși vreo echipă să îi oprească pe brazilienii de la SK Gaming sau își vor continua aceștia dominația din 2017?

Vom afla în direct din Mykonos, pe 10 septembrie! Cele 3 zile ale evenimentului (7-10 septembrie) vor fi transmise în direct pe platforma online  twitch.tv.

 

Leave a Reply