eurobasket

Eurobasket: România – Spania

În al treilea meci de la Cluj, de la Eurobasket, naționala noastră joacă astăzi împotriva ibericilor, campionii en titre ai Europei!

DAVID ȘI GOLIAT, ORA 20:30, LIVE PE BETANO.com

După două partide în compania Cehiei și Croației, în care nu s-au făcut de rușine deși au pierdut, băieții conduși de Marcel Țenter dau piept cu una din superputerile baschetului mondial, Spania.

Omologul lui Țenter, Sergio Scariolo, vânează al patrulea său aur continental, astfel putând deveni al doilea cel mai de succes antrenor al istoriei acestei competiții, după legendarul antrenor rus, Alexander Gomelsky.

Spania este favorită clară și astăzi, dispunând de un lot fantastic și arătând până acum la Cluj un joc foarte frumos și eficient.

Click aici pentru cotele acestui meci.

STATISTIC VORBIND, NU STĂM RĂU

Deși știam încă de la tragerea de sorți că România ar avea nevoie de o minune ca să se califice în optimi, statistica ne spune că nu suntem chiar așa de răi la baschet precum ne considerau toți la debutul competiției, pare-se că nu suntem cea mai slabă echipă de la turneu.

Liderul „naționalei”, Vlad Moldoveanu (19,0), a marcat mai multe puncte pe meci decât Pau Gasol (18,0), triplu coșgheter și de două ori MVP al Eurobasket! Tot Vlad al nostru e primul la procentajul aruncărilor libere (100% – 11/11), dar trebuie știut că spaniolii se apără cel mai „curat” dintre toate echipele, cu cele mai puține faulturi pe meci.

Cine va marca azi cele mai multe puncte? Vlad sau Pau? Click aici pe pariurile speciale pe jucători!

Spania și România se află în top la capace administrate adversarilor pe meci (5,5 și 4,5), iar căpitanul Mandache îi urmează îndeaproape pe cei mai buni conducători de joc ai Europei cu 5,5 pase decisive și 2,5 intercepții pe meci, fiind în Top 10 la ambele capitole.

Intră pe Betano.com și vizionează cu streaming live toate meciurile de la Turneu!

Oferta Betano.com pe baschet e foarte bogată. Fiecare meci are peste 150 de tipuri de pariuri, adică peste 650 de variante posibile de pus pe biletul tău! La noi găsești și cele mai tari competiții în transmisiuni live și multe pariuri speciale.

Leave a Reply