Betano intră în ring alături de „greul” Bogdan Dinu: „Țintesc către o centură mondială”

Bogdan Dinu, pugilistul român neînvins la categoria supergrea, intră în ring astăzi în cadrul Galei de box profesionist Noaptea Campionilor – „Bombardament în Arenă”, într-un meci ce contează pentru titlul IBF est/vest.

Antrenorul Stephane Larouche, cel care i-a pregătit pe Leonard Doroftei și Lucian Bute, îl va asista pe Bogdan Dinu în colțul său la meciul de vineri. Larouche spune că „Bogdan s-ar putea bate deja la începutul anului 2017 pentru o centură IBF International, IBF Continental sau o centură europeană”.

Acest fapt a determinat două companii să se alăture echipei sale prin sprijin la gala din această seară și posibil și în viitoarele lupte: operatorul de pariuri sportive online Betano și producătorul international de echipamente sportive Kettler.

Secretul lui Dinu

Bogdan Dinu a declarat pentru Betano că „arma mea principala este croșeul de stânga, cu toate că sunt dreptaci. Majoritatea meciurilor le-am câștigat  datorită acestui croșeu. Țintesc către o centură mondială.  Anul viitor voi avea un meci important și o să mă bat pentru o centură!

Dinu îl va întâlni în ring pe georgianul Davit Gorgiladze. Cotele meciului sunt aici, românul are o cotă de 1.40 pentru o victorie prin KO. Gala este televizată de posturile ProTV și Sport.ro.

bogdan dinu box

Dinu, peste Goliat

Deși este poreclit „Goliat din Georgia” pentru înălțimea sa de 1,89 metri, Gorgiladze  este mai scund decât Dinu, care măsoară 1,96m.

Nu doar statura este în favoarea lui Dinu, ci și palmaresul.  Dinu a adunat 15 partide în ring fără vreo înfrângere, dintre care 11 câștigate prin knock-out. Georgianul are 11 partide jucate, 8 victorii prin KO și o înfrângere recentă în fața lui Apti Davtaev (Rusia).

Alonjă net superioară

Bogdan Dinu este apropiat din mai multe puncte de vedere de Davtaev, cel care i-a administrat lui „Goliat” singura înfrângere a carierei. Dinu și Davtaev au exact aceeași înălțime (1,96m) și o alonjă de aproximativ  2 metri, superioară cu aproximativ 10 centimetri față de Gorgiladze. În plus, Dinu îi este superior lui Davtaev, românul fiind pe locul 55 mondial, față de poziția a 228-a a rusului.

Așadar, Dinu este favoritul meciului, iar superioritatea fizică și a palmaresului sunt evidente. Betano sponsorizează un câștigător, un pugilist din România cu perspective de creștere și mai mare, pe viitor.

Dinu are cafeaua pentru KO-ul pregătit lui Goliat

Bogdan Dinu își dorește mult victoria, vineri seară. Înainte de meci, el a ținut să îi transmită un mesaj adversarului său. Deși pare unul ironic, mesajul este de fapt unul plin de realism.

„Dețin un bar și deja i-am făcut cafeaua de vineri seara adversarului meu, îl va ajuta sigur să se trezească după ce-l fac KO”, a spus Dinu.

Programul Galei Noaptea Campionilor (vineri, ora 21:00)

Apasă aici pentru toate cotele partidelor galei!

Viorel Simion – Andoni Gago Lopez (categoria pană, centura IBF interncontinentală)

Bogdan Dinu – David Gorgiladze (categoria supergrea, titlul IBF est/vest)

Flavius Biea – Roman Seleverstov (categoria semimijlocie)

Cezar Juratoni – Mladen Manev (categoria supergrea)

Eronim Arădoaie – Stanislav Nenkov (categoria semimijlocie)

Daniel Buciuc – Boyan Aleksandrov (categoria semimijlocie)

bogdan dinu

Leave a Reply