US Open: Drum liber pentru Djokovic sau încă un șoc oferit de Millman?

US Open începe sferturile de finală. Novak Djokovic, principalul favorit, va juca împotriva australianului John Millman, autorul celei mai mari surprize de până acum – eliminarea lui Federer.

Djokovic și Nadal sunt favoriții, Millman e apariția surpriză

Roger Federer e marele absent al sferturilor de finală la US Open. Numărul doi mondial a fost eliminat în optimi de australianul John Millman, cu 3-1 (3-6, 7-5, 7-6, 7-6), în „bomba” turneului. E primul turneu de mare șlem la care Federer participă și nu ajunge în sferturi din ultimii 3 ani și jumătate, și cel mai slab rezultat al lui la New York după 2000. Millman se bucură, la 29 de ani, de turneul carierei. E prima lui victorie împotriva unui jucător de top 10 și, totodată, prima dată când ajunge în sferturile de finală într-un mare șlem. Australianul va încerca să ofere încă o surpriză, în fața lui Novak Djokovic, tenismenul creditat cu prima șansă la câștigarea US Open. Djokovic și Millman au mai jucat o singură dată, în iunie, la Queen´s Club, sârbul impunându-se foarte rapid: 6-2, 6-1.

Al doilea favorit, conform cotelor, e campionul de anul trecut. Rafael Nadal joacă în sferturi cu Dominic Thiem, pe care l-a învins în iunie la Roland Garros. Fiind pe părți diferite ale tabloului, Nadal și Djokovic sunt jucătorii între care se așteaptă să se dispute finala.

Celelalte două sferturi de finală se anunță mult mai echilibrate. Diseară, la 20:30, va fi Juan Martin Del Potro – John Isner, iar mâine seară Marin Cilic – Kei Nishikori.

Vezi oferta Betano pentru sferturile de finală de la US Open! Ai cote cu marjă 0%, cote mărite, zeci de opțiuni de pariere și streaming live la toate meciurile!

Oferta Avans de 2 seturi: trei meciuri la care pariorii au câștigat mizând pe învins!

Oferta Betano Avans de 2 seturi este prezentă la toate turneele de mare șlem. În momentul în care un tenismen conduce cu 2 seturi, toate pariurile din piața „Câștigător meci” sunt declarate câștigătoare. La US Open, trei partide au avut doar pariuri câștigătoare grație acestei oferte:

Turul 1: Taylor Fritz – Mischa Zverev 4-6, 2-6, 6-4, 7-6, 6-2

Turul 1: Robin Haase – Mackenzie McDonald 4-6, 4-6, 6-3, 6-1, 6-3

Turul 3: Marian Cilic – Alex de Minaur 4-6, 3-6, 6-3, 6-4, 7-5

Pariurile pe Zverev, McDonald și de Minaur au fost plătite la scorul 0-2, iar cele pe Fritz, Haase și Cilic la finalul meciului!

Leave a Reply