Bursa stranierilor: Liviu Antal, de neoprit – 5 goluri într-o săptămână!

Liviu Antal impresionează Lituania după 5 goluri în ultima săptămână. Românii sunt neînvinși în prima etapă a campionatului din Arabia Saudită. Băluță urcă pe primul loc în Cehia.

Stranierul momentului, Liviu Antal, are 9 goluri în ultimele 4 meciuri

Liviu Antal a fost cel mai bun fotbalist al lui Zalgiris în Europa, ducând echipa până în turul trei preliminar al Ligii Europa, iar formă excelentă a continuat în competițiile interne. Antal a înscris de 9 ori în ultimele 4 jocuri, iar 5 dintre goluri au fost date săptămâna trecută. Mijlocașul dreapta a reușit o „dublă” în cupă, la Suduva – liderul campionatului – și un hattrick în campionat, într-o victorie cu 5-0. Antal e sigur de titlul de golgheter, având 17 goluri – cu 9 mai mult decât locul 2, iar în campionat, Zalgiris e la două puncte de primul loc. Va fi Liviu Antal campion? Cota Betano este de 3.50!

Arabia Saudită: victorie pentru Șumi, egaluri pentru Isăilă și Rednic

Campionatul din Arabia Saudită are antrenori 3 români la start. Marius Șumudică e singurul care a câștigat în prima etapă: Al Shabab – Al Ittihad s-a terminat 1-0, iar Găman și Budescu au fost integraliști! Ceilalți doi tehnicieni au făcut doar egaluri. Daniel Isăila, de la nou promovata Al Hazm, 0-0 cu Al Wahda iar Mircea Rednic, de la Al Faisaly, 2-2 cu Al Batin.

Tot în zona golfului, Laurențiu Reghecampf a început noul campionat cu o victorie clară. În Emiratele Arabe Unite, Al Wahda a câștigat cu 6-2 în fața lui Al Ittihad Kalba. La adversari, Florentin Matei a jucat tot meciul.

Pușcaș și Vlad Dragomir au debutat la noile echipe în Serie B

Transferați de la Inter și Arsenal la Palermo și Perugia, internaționalii de tineret George Pușcaș și Vlad Dragomir au jucat primele meciuri din campionatul actual. Dragomir a fost pe teren primele 57 minute la Perugia, care a câștigat cu Ascoli, 2-0. Pușcaș a fost și el titular, fiind schimbat în minutul 79 al meciului Palermo – Cremonese 2-2. Atacantul nu a marcat, dar a făcut-o un alt român: Vasile Mogoș, fundașul central al oaspeților. Mogoș a însris în minutul 82, ducând scorul la 1-2. A fost al doilea gol al românului în Serie B, la meciul cu numărul 50. Toate transferurile stranierilor din pauza de vară sunt pe blogul Betano!

Slavia – Plzen 4-0, Băluță devine lider în Cehia

După ce Plzen a câștigat fără probleme campionatul trecut, având un șir de 14 victorii în startul sezonului, lupta la titlu în Cehia se anunță mult mai strânsă. Slavia Praga a învins-o, în weekend pe Viktoria Plzen cu 4-0, într-un meci în care Alex Băluță a fost introdus în minutul 72. Slavia e acum pe primul loc, la egalitate de puncte cu Plzen dar cu golaveraj mai bun. Pe 3, la un punct, sunt ceilalți români din Cehia: Niță, Vătăjelu, Stanciu și Chipciu. Toți au fost integraliști în ultima etapă, în Sparta – Dukla 2-0. Vezi cotele oferite de Betano pentru campionatul Cehiei!

Lung și Săpunaru câștigă pe terenul lui Fenerbahce

În Turcia, Silviu Lung a fost unul dintre cei mai buni de pe teren în Fenerbahce – Kayserispor 2-3. Săpunaru a fost, și el, titular la oaspeți. Latovlevici și Bogdan Stancu au reușit, de asemenea, o surpriză: 1-1 pe la Beșiktaș, cu ambii integraliști.

În Bulgaria, Ludogoreț rămâne la 5 puncte în spatele lui Levski. Keșeru a marcat de două ori în ultima etapă, cu Dunav Ruse, meci câștigat de echipa lui cu 3-1. El și Moți au jucat tot meciul, iar Dragoș Grigore nu a fost inclus în lot.

Alt marcator este Andreas Calcan, din liga a doua olandeză. Mijlocașul central este la Almere City și a stabilit scorul final în FC Eindhoven – Almere 0-2. Sezonul trecut, Calcan a dat 6 goluri în 33 meciuri în Eerste Divisie.

Leave a Reply