serena williams wimbledon 2016

Surorile Williams atacă semifinalele de la Wimbledon


Joi se joacă la Wimbledon cele două semifinale feminine, Serena Williams – Elena Vesnina (15:00) și Venus Williams – Angelique Kerber (16:30).

Serena Williams – Elena Vesnina

Sora mai mică din familia Williams este favorită în fața Elenei Vesnina, numărul 50 mondial. Aceasta a ajuns pentru prima oară într-o semifinală de Mare Șlem și este la bază o specialistă de dublu.

Serena (foto sus – sursa Wimbledon) a câștigat până acum toate meciurile directe cu Vesnina fără să piardă vreodată vreun set.

Episodul similar de anul trecut, când Roberta Vinci a eliminat-o pe Serena Williams in semifinalele de la US Open reușind să câștige primul set din carieră și primul meci contra americancei, este improbabil să se repete a doua oară. Vinci este o jucătoare de Top 10, Vesnina atacă timid prima jumătate de sută din ierarhia WTA.

Antrenorul americancei, Patrick Mouratoglou, a declarat recent despre jocul Serenei că „își crește calitatea și nivelul de la meci la meci. Servește din ce în ce mai bine și se mișcă din ce în ce mai bine”.

Vesnina pare o victimă sigură în două seturi, iar Serena are o cotă de 1,30 pe Betano.com să câștige meciul cu 2-0.

De asemenea, partida poate fi vizionată în streaming live, pe Betano.com, accesând pagina meciului.

Capture

Venus Williams – Angelique Kerber

Surorile Williams caută o ultimă finală de Mare Șlem în care să apară împreună. Venus s-a autodepășit, nu a mai evoluat într-o semifinală la Wimbledon din anul 2009. Este momentul gloriei de apus și trebuie salutată.

Are 36 de ani și va avea în față o jucătoare de 28 de ani, proaspăt triumfătoare la Australian Open, Angelique Kerber (foto sus – sursa Wimbledon).

Kerber a jucat foarte bine până acum pe iarba londoneză. A câștigat toate partidele în două seturi, ultima cu Simona Halep la mare luptă, dar controlată de germancă în momentele cheie.

Venus poate produce surpriza, dacă se va baza în continuare pe experiența ei, ajutată de serva buna arătată în sferturile de finală. A ajuns departe și nu vrea să se oprească, dar va trebui să se autodepășească și mai mult pentru a o învinge pe Kerber, cea care poate fi considerată favorita clară a hârtiei.

Americanca este cotată cu 3,35 pe Betano.com la victorie, în timp ce Kerber are cota de 1,35.

Și acest meci poate fi vizionat în streaming live, pe Betano.com, de la ora 16:30.

One Comments

  1. Pingback: Serena Williams merge în finală la Wimbledon - Betano Blog

Leave a Reply