El Clásico: suspansul și adrenalina ating cote maxime pe Betano!

Barceloa – Real Madrid, “El Clásico”, “Marele meci” sau “Eternul Derby al Spaniei”, își consumă sâmbătă un nou episod al rivalității care împarte în două suflarea fanilor de fotbal din întreaga lume. Un eveniment global, care ține în fața ecranelor sute de milioane de oameni, “Clasicul” vine pe Betano cu streaming LIVE, 1.400+ opțiuni de pariere, dar și cu o Misiune de fotbal realizată special pentru fanii spectacolului pe dreptunghiul verde. Așadar, ești pregătit pentru marele meci al Spaniei?

 

El Clásico – Episodul 245

Întâlnirea din acest weekend va fi cea de-a 181-a din La Liga între cele două mari rivale, iar Madridul conduce cu 73 de victorii față de cele 72 ale Barcelonei, restul de 35 de meciuri încheindu-se la egalitate.

În total, va fi cea de-a 245-a confruntare dintre giganții Spaniei, fiecare echipe înregistrând nu mai puțin de 96 de victorii. Sezonul trecut, Real Madrid a obținut patru puncte împotriva echipei Blaugrana, reușind un egal pe “Camp Nou” și o victorie cu 2-0 acasă, pe Santiago Bernabeu în luna martie a acestui an, cu puțin înainte de întreruperea campionatelor.

Madrilenii nu au mai învins Barcelona pe “Camp Nou” în campionat din aprilie 2016, atunci când Cristiano Ronaldo aducea victoria pe final de meci, în timp ce ultima victorie a Barcei de acasă în La Liga împotriva rivalilor datează din octombrie 2018.

 

Ambele echipe vin după înfrângeri în campionat

Weekend-ul trecut, Getafe și Cadiz s-au îmbrăcat în straie de echipe cu pretenții europene și au reușit să doboare cele mai titrate echipe ale Spaniei cu același scor, 1-0. Realul vine pe terenul Barcelonei lui Koeman cu un singur gând: victoria, după ce catalanii au reușit să marcheze un singur gol și să obțină doar un punct în ultimele două partide de campionat.

 

Messi și Barcelona caută golul în El Clásico

Argentinianul Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria marelui derby spaniol, marcând nu mai puțin de 26 de goluri împotriva marii rivale. Cu toate acestea, decarul Barcelonei nu a reușit să găsească plasa porții “galacticilor” în ultimele șase partide. Mai mult, gazdele de sâmbătă nu au marcat în ultimele două partide directe.

PE BETANO AI COTA 4.80 CA MESSI SĂ MARCHEZE O “DUBLĂ” ÎN EL CLASICO

 

Nu uita, noul sezon de Liga Campionilor a început în forță, iar dacă ești jucător de “cursă lungă”, pe Betano ai deja cote la toate meciurile care se vor juca în faza grupelor. În plus, găsești Cote cu marjă 0%, Speciale, sute de opțiuni la fiecare meci și ai parte de Cash Out 100% la pariurile dinainte de meci.

Leave a Reply