Betano Blackjack

Cartea norocoasă la Blackjack

În fiecare joi, e seara dedicată jocului de cărți! Betano e gazda ideală dacă adori să joci Blackjack. De ce? Simplu, la masa exclusivă Blackjack Betano pariezi și dacă în intervalul orar 18 – 01 primești cartea norocoasă pentru pariul tău, vei câștiga Jetoane de Aur la masa de Blackjack! Fiecare Jeton de Aur valorează 50 de lei.

Betano îți oferă cel mai îndrăgit joc de cărți. Blackjack (sau 21 cum mai este cunoscut) e ușor de jucat de către oricine, iar acum poți să te bucuri de distracție online.

În fiecare seară de joi, de la ora 18, Betano te așteaptă la masa de Blackjack.

Pariezi și poți primi o Carte Norocoasă, de Argint sau de Aur. Cărțile de argint și cele de aur sunt valabile pentru mesa de Blackjack Exclusiv Betano.

Cărțile de Argint valorează 50 Lei iar Cărțile de Aur valorează 100 de lei. După ce sunt extrase cărțile (Argint și Aur) vor fi adaugate în pachetul următor! Dacă această carte norocoasă este distribuită dealerului, cartea va fi plasată înapoi în pachet.

Jetoanele de Aur sunt valabile pentru masa de Blackjack Exclusiv Betano din secțiunea Cazinou Live și le poți folosi în termen de 3 zile din momentul în care sunt creditate.

Acum distracția e și mai la îndemână, iar jocul de cărți de joi, din februarie, te încântă cu Jetoane de Aur la Blackjack, numai la Betano!