Pe Betano semifinala Sabalenka – Keys a avut două câștigătoare! Profită de Mega Cote și Cote Mărite la finala feminină de la US Open

Doar pe Betano, un meci de tenis poate avea doi câștigători! Așa s-a întâmplat la semifinala feminină de la US Open dintre Aryna Sabalenka și Madison Keys, un meci de trei seturi cu un deznodământ demn de un scenariu de film. Sabalenka s-a impus în cele din urmă, după ce la un moment dat Keys a fost la doar trei puncte de calificarea în finală. Betano a plătit pariurile pentru cei care au mizat pe victoria ambelor jucătoare!

Cum a fost posibil?

Grație ofertei permanente „Decisiv din primul set”. Dacă ai plasat un pariu (single sau multiplu) pe victoria unei jucătoare de tenis la US Open sau orice alt Grand Slam din calendar, iar acesta a câștigat primul set cu scorul de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversara revine și câștigă meciul!

Acesta a fost scenariul după care a decurs semifinala Sabalenka – Keys de la US Open. Jucătoarea americană s-a impus în primul set cu 6-0, pentru ca apoi Sabalenka să revină spectaculos adjudecându-și următoarele două seturi de fiecare dată la tie-break.

În plus, Sabalenka a fost la un moment dat la doar trei puncte de eliminare, fiind condusă cu 5-3 în setul al doilea și 15-0, reușind una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului.

După ce Keys a tranșat primul set, cu 6-0, toți cei care au pariat pe victoria americancei au primit biletul câștigător, chiar dacă aceasta a pierdut în cele din urmă partida.

Revenirea Arynei Sabalenka și câștigarea meciului de către aceasta a făcut ca Betano să plătească la final și pariurile celor care au mizat pe succesul bielorusei, viitoarea lideră mondială.

Ce va fi în finala feminină de la US Open?

În ultimul act programat sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 23:00, de o parte și de alta a fileului se vor afla Aryna Sabalenka (2 WTA) și Coco Gauff (6 WTA), o jucătoare de doar 19 ani aflată la prima ei finală la US Open și la a doua de Grand Slam din carieră.

Gauff a pierdut în 2022 meciul pentru titlul de la Roland Garros în fața Igăi Swiatek, dar acum are șansa unui triumf spectaculos chiar în fața propriilor suporteri.

Sabalenka are deja două titluri de Mare Șlem în palmares din tot atâtea finale disputate, printre acestea și un trofeu cucerit la US Open, în 2019.

Sabalenka nu pierduse niciun set până la setul pierdut la zero în semifinala US Open contra lui Madison Keys.

Meciuri directe Sabalenka vs Gauff

Cele două finaliste se vor afla pentru a șasea oară față în față, dar pentru prima dată într-o finală.

Precedentele cinci dispute au avut loc în ultimii trei ani, Gauff având 3-2 la general cu Sabalenka.

Jucătoarea din Belarus s-a impus în ultima dispută, în martie anul acesta, în sferturile de finală de la Indian Wells.

Trei din cele cinci dispute anterioare între cele două au avut nevoie de set decisiv.

Nu uita de Mega Cote și Cote Mărite

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (exemplu: victorie Sabalenka sau victorie Gauff) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Finala dintre Sabalenka și Gauff beneficiază și de Cote Mărite. Spre exemplu, în loc de 3.25 pe Betano cota crește la 3.60 pentru pariul Câștigător: Aryna Sabalenka & Cei mai mulți ași: Aryna Sabalenka.

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal sau tenis, cum este cazul finalei feminine de la US Open dintre Aryna Sabalenka și Coco Gauff, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.