Cota 50 la România – Israel, pe Betano, cu Bet Builder!

Naționala României continuă campania de calificare la Campionatul European găzduit de Germania în 2024 dintr-o poziție extrem de favorabilă. Neînvinsă după primele patru meciuri și cu o zestre de opt puncte, tricolorii găzduiesc cele două meciuri programate în luna septembrie și, în mod normal, n-am avea voie să ratăm cele șase puncte. În primul duel, cu Israel, programat sâmbătă seara pe Arena Națională (21:45), cu Bet Builder activat pe Betano toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, același bilet cu Bet Builder!

Din meciul România – Israel, programat sâmbătă seara în preliminariile EURO 2024, am ales șapte piețe diferite de pariere pe un singur bilet, cu Bet Builder, după cum vom vedea în continuare.

Rezultat final – România (cota 2.02)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.87)
Rezultat prima repriză – România (cota 2.67)
Marcator – Denis Alibec oricând (cota 3.10)
România cornere – Peste 4.5 (cota 1.65)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.65)

Naționala României n-a pierdut niciun meci în actuala campanie de calificare, adunând două victorii și două remize. Tricolorii au salvat în extremis egalul contra Elveției, cel mai puternic adversar din grupă, după ce au fost conduși cu 2-0 în meciul de la Geneva din iunie.

Israel vine la București după două victorii consecutive obținute cu același scor (2-1), cu Belarus în deplasare și Andorra pe teren propriu. Israel a primit gol în fiecare dintre cele patru meciuri disputate până acum în preliminariile EURO 2024.

Meciul programat pe Arena Națională sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, are loc în contextul în care diferența este de un singur punct în favoarea României. Cu o victorie, tricolorii și-ar consolida poziția secundă în clasament.

Confruntări directe

România și Israel au o istorie bogată a confruntărilor directe, de-a lungul timpului fiind nu mai puțin de 26 de dueluri. Primul meci a avut loc în 1966, iar ultima dispută datează din martie 2022, când cele două formații au remizat în Israel, scor 2-2, după ce tricolorii au condus cu 2-0 în meciul de la Netanya.

Chiar dacă România a câștigat 14 dintre meciurile directe cu Israel, ultimul succes datează din martie 2018, un 2-1 într-un amical disputat de asemenea în Israel.

Anterior acestui rezultat au fost nu mai puțin de patru victorii pentru Israel din cele șase obținute în totalul confruntărilor directe.

Cota 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul România – Israel programat sâmbătă, 9 septembrie, în preliminariile EURO 2024, poți ajunge la o cotă cumulată de 50.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.500 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano la secțiunea EURO 2024 – Calificări, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.