Activează Modul Distracției cu Betano

Știi acel moment când te simți inspirat și vrei să profiți la maxim de inspirația ta? Când vrei să ai toată distracția într-un singur loc, fără întreruperi, non-stop, ușor de utilizat și intuitiv? Modul Betano, cea mai nouă campanie marca Betano, te invită să-ți activezi un întreg univers al distracției, fix așa cum ți-l imaginezi.

Cum se traduce asta?

Modul Betano este despre a îmbrățișa un spirit îndrăzneț, distractiv și aventuros. Este vorba despre a pătrunde în stilul de divertisment unic pe care îl oferă Betano. Prin această campanie, ne propunem să demonstrăm cum platforma noastră le oferă posibilitatea utilizatorilor noștri să îmbrățișeze entuziasmul alături de toate caracteristicile extraordinare ale Betano. Modul Betano este despre a amplifica pe deplin experiența de joc!a declarat Stelios Asikopoulos – Head of Brand Communications, Kaizen Gaming.

“Activează Modul Betano este o invitație în universul de entertainment al pariurilor sportive oferite de Betano, unde clienții noștri vor fi surprinși cu oferte, noi funcționalități ale produsului și experiențe unice în Modul Betano. Campania surprinde efervescența & dinamica platformei și invită utilizatorii să fie cei care declanșează experiența imersivă Betano de pe propriile dispozitive”, a declarat Roxana Ciocănău Dinescu, Senior Marketing Manager, Betano România.

[]

Ah, bun! Și mai departe? Activează-ți toate simțurile pentru că, în Modul Betano, te așteaptă cel mai bun CashOut – disponibil pentru toate piețele de fotbal, tenis, baschet și volei (pre-match și live), Cea Mai Bună experiență de pariere LIVE – ai cele mai bune Cote LIVE, pe cea mai tare platformă de betting online.

Activează-ți Toate Șansele în Modul Betano!

Pariază pe ofertele Betano! Primești banii înapoi cu oferta Câștig Șansă dacă te scoate un meci, câștigi înainte de fluierul final cu Betano Avantaj sau primești Miza înapoi la 0-0 dacă în meciul pe care l-ai ales se termină cu scor nul. Mai mult, Asigurarea VAR îți oferă siguranța că, indiferent dacă golul jucătorului pe care ai pariat a fost anulat din cauza VAR, pariul tău este declarat câștigător

Activează-ți Adrenalina!

Transformă fiecare meci într-un spectacol cu opțiunea Urmărești Și Pariezi, nu rata nicio șansă cu Reluările Betano și urmărește echipele tale preferate LIVE!

Descarcă aplicația Betano, disponibilă în AppStore sau Google Play, și fii la curent cu cele mai tari oferte care îți aduc Surprize fără rulaj! Intră în Modul Betano și trăiește emoția fiecărei alegeri oricând, oriunde, rapid, simplu și intuitiv!