Irina Begu luptă la Miami pentru calificarea în turul 3 contra unei chinezoaice cu un clasament mai bun

Jucătoarea Irina Begu s-a calificat în turul secund la Miami Open unde o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng, o sportivă din noua generație clasată între primele 25 din lume în această săptămână. Meciul dintre Begu și Zheng se va disputa, joi, la o oră care urmează a fi stabilită de organizatorii turneului WTA 1000.  Acum, la Miami Open, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?
Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Miami Open, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.

Pentru un exemplu concret, așa s-a întâmplat la partida din calificările turneului de la Miami dintre Daiana Yastremska din Ucraina (136 WTA) și Anna-Lena Friedsam din Germania (98 WTA).

Sportiva din Ucraina a câștigat primul set, cu 6-1, după care jucătoarea din Germania a întors rezultatul, câștigând următoarele două seturi și implicit partida, scor 7-6 (0), 6-3. Cine a pariat pe Yastremska a avut pariul deja câștigat pe Betano după primul set, chiar dacă aceasta a pierdut în final meciul, după două ore și jumătate. De asemenea, Betano a plătit și pariurile plasate pe victoria lui Friedsam.

Aceeași regulă se va aplica și în cazul meciurilor de mai jos din turul secund al tabloului principal de la Miami Open, dacă una dintre jucătoare câștigă primul set, cu 6-0 sau 6-1.

Irina Begu – Qinwen Zheng
Câștigător – Irina Begu (cota 2.90)
De ce? Begu s-a calificat în turul secund după un meci de aproape două ore cu o filipineză din afara topului 200 mondial. A fost prima victorie pentru Begu după trei înfrângeri consecutive în primul tur, la Linz, Dubai și Indian Wells. Aflată pe locul 34 WTA, Begu a ajuns în 2022 până în turul 3 la Miami și are ca rezultat etalon o optime de finală disputată în 2016. Zheng (20 ani) se află pe cea mai înaltă poziție a carierei în circuit, locul 23 WTA. În acest an chinezoaica a disputat semifinală la Abu Dhabi, cu victorii la Ostapenko și Kasatkina. Este prima întâlnire între Begu și Zheng.

Petra Martic – Xiyu Wang
Câștigător – Petra Martic (cota 1.75)
De ce? Chinezoaica de 21 de ani a câștigat singura dispută de până acum, în 2020 la Hua Hin. Finalistă la Linz, Martic (41 WTA) pornește cu prima șansă prin prisma rezultatelor din acest an (7-7). Wang are doar trei victorii obținute în 2023.

Elena Rybakina – Anna Kalinskaya
Game-uri – Sub 20.5 (cota 1.82)
De ce? Rybakina a obținut la Indian Wells primul ei titlu din carieră într-un turneu de 1000 de puncte, cu un singur set cedat în șase meciuri. Jucătoarea din Kazahstan și-a luat revanșa în fața Arynei Sabalenka, cea care o învinsese în ultimul act de la Australian Open. Kalinskaya (64 WTA) s-a impus în singura dispută de până acum, la un turneu ITF fără relevanță pentru momentul actual. Rusoaica e la 8-8 în 2023 și în ultimii doi ani a ajuns până în turul 3 la Miami Open.

Camila Giorgi – Victoria Azarenka
Câștigător – Victoria Azarenka (cota 1.50)
De ce? De trei ori s-au mai întâlnit până acum Giorgi și Azarenka. Jucătoarea din Italia conduce (2-1), dar ultima partidă a fost câștigată de Azarenka, în 2019, la Toronto. Acum pe locul 16 mondial, Azarenka a câștigat de trei ori titlul la Miami (2009, 2011 și 2016). Giorgi n-a depășit turul secund la ultimele patru apariții la turneul din Florida. Italianca are un titlu în 2023, la Merida (Mexic).

Cele patru partide generează o cotă cumulată de 13.85 și, cu zece lei pariați, se pot obține 138,55 lei cu Betano. Selecția de mai sus este orientativă, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație și pricepere.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.