simona halep singapore

Grafic: Cum a fluctuat Simona Halep în 2016

Simona Halep a debutat bine la Turneul Campioanelor, cu o victorie împotriva lui Madison Keys (SUA) și a avansat în topul favoritelor.

Românca a intrat în 2016, la Singapore, de pe locul 4 în clasamentul WTA, dar de-a lungul anului poziția sa în clasamentul mondial a fluctuat.

Betano.com a relizat graficul de mai sus, în care se poate vedea traseul cu suișuri și coborâșuri din acest an al Simonei în clasamentul WTA. A început pe poziția a doua în luna ianuarie, dar în aprilie a căzut pe locul al șaptelea. În a doua parte a sezonului a început urcarea locul  4, la rândul ei una destul de fluctuantă.

Simona Halep, una dintre marile favorite la Singapore

Simona a fost repartizată în acest an la Singapore în Grupa Roșie, alături de Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova. A început excelent turneul, o victorie Keys 6-2 6-4 în care americanca a comis de aproape patru ori mai multe erori neforțate. Acest succes a propulsat-o pe Simona pe locul 1 în Grupa Roșie și în acest moment este cotată cu 3.80 pentru câștigarea turneului.

Kerber, principala favorită de la Singapore, a câștigat cu greu, în trei seturi,  7-6 2-6 6-3, cu Cibulkova, tot în grupa Simonei. Însă,  Kerber și Cibulkova au arătat un joc foarte bun, agresiv și puternic din punct de vedere fizic.

Simona are acum a doua șansă de a ridica trofeul la Singapore, după Angelique Kerber. Înainte de startul turneului, Halep era considerată a treia favorită, după Kerber și Radwanska. Toate cotele la pariuri sportive de la Singapore, meciuri și pariuri speciale, sunt aici.

Urmărește turneul de la Singapore cu streaming live

Pe Betano poți vedea meciurile Simonei Halep, alături de toate partidele de la Singapore, în direct, cu streaming live. Toate meciurile cu imagini video live sunt aici.

Leave a Reply