mourinho chelsea united

Chelsea – United, derby-ul din Premier League

Campioanele europene de fotbal continuă, iar duminică sunt meciuri interesante peste tot în ligile mari. Partida cea mai atractivă este cea dintre Chelsea și Manchster United.

Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive pentru meciurile din principalele campionate europene de fotbal. Partidele din Primera Division, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 se pot viziona cu streaming live pe Betano.com.

Chelsea – United are loc de la ora 18:00 în Premier League. United nu a mai câștigat pe terenul lui Chelsea din anul 2012, un 3-2.

De atunci s-au mai jucat 10 partide, 5 câștigate de „albaștri” și 5 egaluri. Ultimul meci a fost un 1-1 în care United a condus, dar a fost egalată spre final.

Chelsea a avut o lună septembrie slabă, dar în octombrie a jucat bine, acumulând două victorii fără gol primit. Nu este un moment bun în care United va face deplasarea pe Stamford Bridge.

Citește și –  Europa League: Trei echipe au maxim de puncte, Pogba marchează pentru United

Nici United nu stă deloc rău cu moralul. Elevii lui Jose Mourinho au câștigat în Europa League cu 4-1 contra lui Fenerbahce, iar echipe se află într-o formă bună, conform informațiilor din interior oferite de Jesse Lingard.

Va fi primul meci al lui Jose Mourinho (foto) pe terenul fostei echipe, după ce a plecat în decembrie anul trecut.

Meciul beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2.

United are o cotă de aproape 4.0 pe Betano.com, la victorie, în timp ce un succes al gazdelor a primit un multiplicator de 2.29. Toate cotele partidei sunt aici.

Leave a Reply