Optimile de la US Open propun dueluri electrizante în turneul masculin. Pe Betano poți câștiga cu ”Avans de 2 seturi” înainte ca meciurile să se fi încheiat

A doua săptămână de la US Open începe în forță cu patru dueluri pe sprânceană din optimile de finală în turneul masculin. Liderul mondial Carlos Alcaraz nu-și permite vreun pas greșit chiar dacă pornește ca mare favorit, în timp Daniil Medvedev, Alexander Zverev sau Andrey Rublev țintesc o poziție cât mai avansată pe tabloul de la Flusching Meadows. Pe Betano, cu oferta ”Avans de 2 Seturi” meciurile de la US Open pot fi câștigate înainte de ultimul serviciu.

Doar pe Betano un meci de tenis poate avea doi câștigători!

Turneul de la US Open readuce în atenție, pe Betano, promoția ”Avans de 2 Seturi”. O ofertă prin care pariul devine verde dacă jucătorul pe care ai pariat are 2-0 la seturi în meci, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul. Cel mai bun exemplu în acest sens este confruntarea dintre Novak Djokovic și Laslo Djere, unde Djokovic a revenit de la 0-2 la seturi și a câștigat meciul în setul decisiv. Betano a plătit pariurile celor care au mizat atât pe victoria lui Djokovic, una de altfel previzibilă pe hârtie, dar și pariurile celor care au mizat că Djere va câștiga, pentru o cotă de aproximativ 20. Totul a fost posibil prin promoția ”Avans de 2 Seturi”. Puteți vedea mai multe detalii pe Blogul Betano.

De reținut că oferta ”Avans de 2 Seturi” este valabilă doar pe pariurile plasate pe piața ”Câștigător meci” înainte de începerea meciului. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Patru selecții, un bilet multiplu!

Din oferta de luni, 4 septembrie, am ales cele patru meciuri programate după ora României 18:00 în optimile turneului masculin de la US Open, meciuri unde am ales câte o selecție la fiecare în parte pentru o cotă cumulată de peste 20.

Carlos Alcaraz – Matteo Arnaldi
Carlos Alcaraz Ași – Peste 4.5 (cota 1.65)

Locul 61 mondial, Arnaldi a furnizat surpriza turului 3 la US Open prin eliminarea britanicului Cameron Norrie. Va fi prima întâlnire între Alcaraz și Arnaldi, doi jucător din noua generație. Alcaraz vine după un meci de trei ore contra britanicului Daniel Evans, partidă în care a cedat primul set la US Open 2023. Spaniolul a reușit în acel meci șase ași.

Jack Draper – Andrey Rublev
Pariul pe scorul la seturi – 1-3 (cota 3.75)

Rublev este la un pas de o nouă calificare în sferturile de la US Open, unde a mai fost prezent de trei ori în ultimii cinci ani. Rusul are 2-0 la general contra australianului Draper, un jucător din afara topului 100 mondial. Rublev a cedat câte un set în fiecare din ultimele două meciuri disputate la US Open, cu Gael Monfils și Arthur Rinderknech.

Daniil Medvedev – Alex De Minaur
Rezultat seturi și meci – Daniil Medvedev câștigă primul set și meciul (cota 1.70)

De Minaur a câștigat ultimele două meciuri cu Medvedev, unul dintre acestea chiar în acest an, la Toronto în urmă cu doar câteva săptămâni. Anterior, Medvedev se impusese în precedentele patru dispute directe. Până în optimi fiecare a pierdut câte un set. Singurul titlu major din cariera lui Medvedev a fost obținut la US Open, în 2021, când rusul i-a răpit lui Djokovic șansa Marelui Șlem în acel an.

Alexander Zverev – Jack Sinner
Câștigător – Alexander Zverev (cota 2.30)

Scorul la general este favorabil lui Zverev (12 ATP), chiar dacă în acest moment Sinner este mai bine clasat în ierarhia ATP, pe locul șase mai precis. Zverev a câștigat ultimele trei dispute directe din totalul de patru. Singura dispută de până acum pe hard a avut loc chiar la US Open, în 2021, când Zverev îl învingea pe Sinner în minimum de seturi în aceeași fază a competiției, optimi de finală.

Cota 24 pe patru selecții

Pe cele patru meciuri programate, luni, în optimile de finală de la US Open, în turneul masculin, am ajuns la o cotă de 24.19 pe un bilet multiplu. Astfel, cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.209,66 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Cote Mărite

Pe Betano, la meciurile de la US Open, poți profita și de Cote Mărite. Acestea sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante din competiția de tenis, cum este cazul meciului dintre Alexander Zverev și Jack Sinner de la US Open, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, la meciul dintre Zverev și Sinner cota crește de la 3.70 la 4.05 dacă în primele două seturi scorul este 3-3 de fiecare dată după primele șase game-uri.