romania ce handbal

Romania poate face pasul în semifinalele CE de Hadbal – live pe Betano TV

Romania întâlnește Danemarca în cel de-al treilea meci din Grupa a II-a principală de la Campionatul European de Handbal feminin 2016.

Toate meciurile tricolorelor se pot urmări pe internet, legal, pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano.com – alături de toate partide de la Euro 2016.

Meciul dintre România și Danemarca se poate urmări cu imagini video în direct astazi de la ora 19:30, în această pagină.

Handbalistele noastre se află pe locul al doilea in Grupa a II-a principală. Ele se pot califica în semifinale dacă se mențin pe această poziție, după întâlnirea cu cu Danemarca. La rândul lor, danezele pot și ele ocupa locul al doilea, în meciul de astăzi contra României. Va fi o luptă acerbă pentru semifinale.

România (6 puncte) are un punct mai mult decât Danemarca (5 puncte), după ce a învins Cehia, iar nordicele au terminat la egaliatate cu Rusia.

Pentru a avansa în semifinale, avem nevoie de minim un egal. Doar o înfrângere ne va arunca în afara luptei pentru medalii.

România pornește favorită, având pe Betano o cotă de 1,80 pentru victorie. Cota pentru ca România să conducă și la pauză și la final este de peste 2,50. Toate cotele meciului sunt aici.

Dacă se va califica în semifinale, România va întâlni Olanda, Franța sau Germania.

Leave a Reply