premier league

Seară de fotbal din Anglia și Franța, pe Betano

În această seară se joacă meciuri în Premier League, dar și în Cupa Ligii Franței. Betano.com a pregătit o ofertă atractivă pentru seara de fotbal englez, iar meciurile din Franța le transmite cu streaming live pe Betano TV.

Cote Marjă 0% pe Crystal Palace – Manchester United

În etapa a 16-a din Premer League, capul de afiș este ținut de partida Crystal Palace – Manchester United. Betano.com  a creat peste 200 de tipuri de pariuri pentru acest meci și cote Marjă 0%.

Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2. „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt alte tipuri de pariuri oferite cu Marjă 0%. Toate cotele acestui meci sunt aici.

United este neînvinsă de șapte meciuri, deși jocul echipei nu este dintre cele mai bune. Echipa lui Jose Mourinho vine pe terenul lui Palace într-un moment bun pentru gazde, care au învins-o etapa trecută cu 3-0 pe Southampton.

Statistica arată că echipele Burnley, Hull, Sunderland și Swansea au marcat până acum 62 de goluri, dintre care 13 în poarta lui Crystal Palace! Așadar, este posibil ca United să profite de apărarea slabă a gazdelor.

Iată programul complet al etapei din Premier League.

21:45 Middlesbrough – Liverpool
21:45 Sunderland – Chelsea
21:45 West Ham United – Burnley
22:00 Crystal Palace – Manchester United
22:00 Manchester City – Watford
22:00 Stoke City – Southampton
22:00 Tottenham Hotspur – Hull City
22:00 West Bromwich Albion – Swansea City

betano streaming live ligue 1

Cupa Ligii Franței se vede pe Betano TV

Betano TV transmite în această seară meciurile  Bordeaux – Nice și Paris Saint germain – Lille, din Cupa Ligii Franței. Apasă aici pentru a viziona partidele cu imagini video în direct.

Programul din Cupa Ligii Franței este mai jos:

19:45 Bordeaux- Nice
22:05 Lyon- Guingamp
22:05 Metz- Toulouse
22:05 Monaco- Rennes
22:05 Paris Saint Germain- Lille
22:05 Saint-Etienne- Nancy

Leave a Reply