Franța reușește un miracol în semifinalele Campionatului European, după ce a avut 6 goluri avans cu Suedia

Naționala masculină de handbal a Franței s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a învins Suedia la capătul unui meci care a necesitat prelungiri. Pe Betano, cei care au pariat pe victoria ”Experților” au fost scutiți de emoții prin oferta ”6 goluri avans”.

Cum se aplică oferta ”6 goluri avans”

Dacă în meciul de handbal urmărit la Campionatul European echipa pe care ai mizat are în orice moment un avans de șase goluri pe tabelă, atunci automat pariul este unul câștigător, chiar dacă cealaltă echipă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul.

Franța a început mai bine duelul formațiilor care au cucerit împreună nu mai puțin de opt titluri europene și la jumătatea primei reprize avansul francezilor ajunsese deja la șase goluri diferență (10-4).

În acel moment, cei care au pariat pe Betano că Franța va învinge Suedia au primit biletul câștigător prin oferta de pariere ”6 goluri avans”, fără să mai aștepte finalul meciului. Emoțiile n-au fost mici deloc, dimpotrivă!

Suedia, deținătoare a titlului european, a revenit în forță de la cabine și a întors soarta meciului în repriza secundă, egalând la 18-18 în minutul 41.

Mai mult decât atât, scandinavii au trecut în avantaj și zarurile păreau aruncate în minutul 58 și 47 de secunde, după ce Suedia a marcat golul de 27-25.

În mod normal șansele ca o echipă chiar și de talia Franței să revină de la două goluri diferență cu un minut înaintea finalului erau extrem de reduse, aproape minime.

Doar că ”Experții” nu și-au obținut tocmai întâmplător renumele și au reușit imposibilul. În minutul rămas de jucat din timpul regulamentar francezii au anulat avantajul Suediei, marcând golul de 27-27 la ultima aruncare.

Un zid galben format din șase suedezi plus portarul n-au reușit să blocheze aruncarea inventată de Elohim Prandi, acesta reușind să marcheze cu o aruncare ireală.

Meciul s-a încheiat astfel la egalitate, dar a continuat cu prelungiri pentru stabilirea echipei calificate în marea finală, iar Franța s-a impus în cele din urmă, cu 34-30.

În cealaltă semifinală, Danemarca a învins Germania, cu 29-26, astfel că după un deceniu francezii și danezii vor lupta din nou pentru titlul european.

Franța a învins Danemarca în precedenta finală, cu 41-32.

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai mizat că va câștiga meciul are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți finalul meciul!