Derby Betano în Bănie. Universitatea Craiova primește replica liderului FCSB în etapa a 23-a

Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă, duminică seara, 28 ianuarie, în derby-ul etapei a 23-a din prima ligă a României. Un duel de tradiție care nu a dezamăgit niciodată indiferent de poziția ocupată în clasament sau anotimpul în care s-a disputat. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, același bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 28 ianuarie, am ales derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB programat în etapa a 23-a din Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de șapte piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Universitatea Craiova – FCSB (20:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.05)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)
Șansă dublă – X2 (cota 1.52)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.02)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.47)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.36)
Universitatea Craiova șuturi pe poartă – Sub 5.5 (cota 1.45)

FCSB conduce în clasamentul din Liga 1 cu un avans de 11 față de CFR Cluj, principala urmăritoare în lupta pentru titlu. Universitatea Craiova ocupă locul patru după 22 de etape, fiind la 13 puncte în urma rivalei din București.

Liderul vine la Craiova după trei victorii consecutive în campionat pe terenul unei formații care n-a câștigat niciun meci din ultimele patru disputate în campionat.

FCSB a început în forță a doua parte a sezonului, învingând pe UTA de o manieră categorică, cu 4-0. De cealaltă parte, oltenii au pierdut pe teren propriu contra campioanei sezonului trecut, Farul, scor 2-1. A fost prima înfrângere a juveților acasă în ultimele cinci etape.

O singură înfrângere a suferit FCSB în deplasare sezonul acesta, 2-1 în deplasare cu UTA. De atunci au urmat opt deplasări fără eșec pentru echipa bucureșteană.

În meciul tur, pe 2 septembrie 2023, FCSB a învins Universitatea Craiova de o manieră categorică în meciul disputat în Ghencea, scor 3-0, prin golurile marcate de Darius Olaru (dublă) și Risto Radunovic.

FCSB s-a impus și la precedenta vizită în Bănie, pe 30 aprilie 2023, în playoff-ul sezonului trecut, cu 2-1.

Cel puțin un gol a fost marcat în ultimele cinci meciuri directe între Universitatea Craiova și FCSB.

FCSB a marcat de fiecare dată în prima repriză a precedentelor șase meciuri din campionat.

Au fost trei sau mai multe goluri marcate în fiecare dintre ultimele cinci meciuri ale echipei Universitatea Craiova.

Cota 29.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Universitatea Craiova – FCSB din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 29.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.450 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Profită de Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum promoția Betano Avantaj se aplică și în cazul pariurilor pe Mega Cote doar în cazul meciurilor din Liga 1, cum este duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.