Dinamo - Voluntari

Să fie fotbal! Principalele evenimente de duminică

De-a lungul anilor am învățat cu toții că duminica înseamnă fotbal, iar astăzi nu este o excepție. Fotbalul a revenit și avem parte de meciuri decisive din toată Europa și nu numai. Noi îți spunem cele mai interesante meciuri ale zilei, iar tu ai liberul arbitru să alegi din uriașa ofertă de pariuri de pe Betano!

1. Dinamo București – FC Voluntari

Mircea Rednic a trimis Dinamo pe ultimul loc al Play-Out-ului odată cu victoria 2-1 a Politehnicii Iași contra celor de la Chindia Târgoviște. Alb-roșii au trei înfrângeri consecutive în ultimele trei partide oficiale disputate: 1-0 cu Poli Iași, 3-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe și 3-0 cu FCSB.

Dincolo, Voluntari este neînvinsă de 8 etape în campionatul intern și continuă lupta pentru salvare cu Mihai Teja la timona echipei. Cu trei victorii în ultimele trei partide, ilfovenii merg în “Groapă” cu un singur gând: victoria.

Cote Betano 1×2: 2.32 – 3.25 – 2.95

2. Riteriai – Zalgiris

Zalgiris, echipă la care evoluează și mijlocașul român Liviu Antal, se află pe locul secund al primei ligi din Lituania, la 6 puncte în spatele liderului Suduva, având același număr de puncte, 10, precum concitadinii de la Kauno Zalgiris. Cu un penalty ratat de către Antal etapa trecută și fără victorie în ultimele trei întâlniri directe cu Riteriai, Zalgiris speră să rupă șirul cu un succes astăzi pe terenul ocupantei locului 5.

Cote Betano 1×2: 6.55 – 3.85 – 1.47

3. Villarreal – Valencia

Villarreal și-a pierdut recordul de 100% de la reluarea fotbalului în La Liga cu un egal etapa trecută, scor 2-2 cu Sevilla.
În cele patru partide disputate de la reluarea campionatului spaniol, elevii lui Calleja au primit doar două goluri, păstrând poarta intactă în celelalte trei meciuri.
Valencia a pierdut primele două meciuri în deplasare de la restart, fără să înscrie măcar un gol. De asemenea, “liliecii” nu au mai câștigat în deplasare din ianuarie, atunci învingând cu 1-0 în Copa Del Rey pe UD Logrones, echipă din al treilea eșalon spaniol.
Meciul este în format cu Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!
Cote Betano 1×2: 2.32 – 3.45 – 3.15

4. Watford – Southampton

Singura echipă care a reușit să învingă Liverpool în acest sezon de Premier League, Watford, vine după o înfrângere în deplasarea de la Burnley, scor 1-0.
Dincolo, după o victorie cu 3-0 pe terenul lui Norwich în etapa de restart a fotbalului englez, Southampton au cedat în fața celor de la Arsenal, scor 2-0. “Sfinții” se află la 10 puncte de zona retrogradării, dar antrenorul Ralph Hasenhüttl speră la o victorie pe Vicarage Road.
Southampton are un record mai bun în meciurile directe disputate pe terenul lui Watford, dar cele patru egaluri din ultimele șase partide directe pe Vicarage și-ar putea spune cuvântul.

Cote Betano 1×2: 2.42 – 3.25 – 3.15

5. Slavia Praga – Jablonec

Slavia Praga și-a asigurat miercuri cel de-al douăzecilea titlu de campioană în Cehia, după o victorie cu 1-0 împotriva celor de la Viktoria Plzen. Jablonec va spera ca jucătorii Slaviei, cu Nicolae Stanciu în frunte, să intre relaxați pe teren, deoarece oaspeții au nevoie disperată de puncte pentru a prinde un loc european la finalul sezonului. Cu doar un punct obținut în ultimele trei etape, Jablonec au ambiții mari pentru această partidă. Cu toate acestea, premisele unei victorii a gazdelor scad atunci când vedem că Slavia a primit doar 11 goluri în cele 32 de etape disputate până în acest moment.

Meciul este în format cu Streaming LIVE pe site-ul și aplicația Betano!

Cote Betano 1×2: 1.40 – 5.00 – 6.80

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Așadar, te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

Leave a Reply