portugalia, olanda cm 2018

Ziua de pariuri pe Betano, 13 noiembrie: Favoritele își ascut golurile

Duminică seară continuă preliminariile Cupei Mondiale 2018, iar echipe precum Olanda, Portugalia și Elveția au posibilitatea să înscrie multe goluri.

Pariuri sportive: Vezi aici cotele tuturor meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (Zona Europa)

Cine a pariat sâmbătă seara pe multe goluri în meciurile Spaniei și Italiei a avut de câștigat. Se va întâmpla la fel și astăzi?

Portugalia întâlnește acasă Letonia. Cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din grupă, echipa lusitană nu are voie să piardă și, mai mult, problema care se ridică este doar cea a numărului de goluri. Betano oferă o cotă de 1.62 pentru peste 3.5 goluri, iar cei mai curajoși pot încerca și cota de 2.45 pentru +4.5 goluri.

Lusitanii au câștigat toate cele patru meciuri jucate până acum cu Letonia și au pierdut doar unul din ultimele 12 jucate. Letonii au cel mai slab atac al grupei B, cu doar un singur gol marcat, așadar un pariu NG (să înscrie în meci doar o singură echipă) este de asemenea de luat în calcul.

Elveția nu mai are nevoie de prezentare specială. Toată lumea a văzut ce echipă solidă are, la EURO 2016. Insulele Feroe sunt o victimă sigură, diseară, tot în Grupa B. Scenariul este similar cu cel din meciul de mai sus. Sunt șanse mari să se înscrie multe goluri, doar de o singură parte. Și aici este locul pentru pariuri de tipul NG sau peste 3.5 goluri.  Cotele sunt asemănătoare cu cele din partida Portugaliei.

În fine, un alt meci dezechilibrat este cel dintre Olanda și Luxemburg. Olandezii trec printr-o formă mai slabă, joacă și în deplasare, așadar cotele lor sunt mai mari decât cele ale Portugaliei și Elveției. Peste 3.5 goluri ajung aproape de un multiplicator de 3.0. Sunt șanse ca Olanda să nu domine Luxemburgul la scor, dar ar fi cazul să o facă, dacă vor să își mărească șansele de calificare.

Leave a Reply