spania cm 2018

Preliminarii CM 2018: Spania și Italia rămân neînvinse. Moldova înscrie golul serii (video)

Spania și Italia au învins la scor sâmbătă seară, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Golul serii a fost marcat de un jucător din Republica Moldova, imaginile sunt mai jos.

Pariuri sportive: Vezi aici cotele tuturor meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (Zona Europa)

În Grupa G, Spania a învins pe prorpiul teren, cu 4-0, pe Macedonia. Unul dintre golurile ibericilor a fost marcat de Aritz Aduriz, care a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria echipei naționale, la vârsta de 35 de ani și 275 de zile.

Italia a câștigat fără probleme pe terenul celor de la Liechtenstein, tot cu 4-0. Toate golurile au fost înscrise în prima repriză. Portarul Gianluigi Buffon a adunat 166 de apariții la echipa națională și se află la doar o singură selecție distanță de recordul deținut de Iker Casillas și Vitalijs Astafjevs.

Spania conduce Grupa G, cu 10 puncte, urmată la egalitate cu Italia, care are însă golaveraj inferior. Cele două echipe nu au scăpat de urmăritoare, pe locul al treulea fiind Israelul cu 9 puncte.

În Grupa D, Irlanda a învins în deplasare pe Austria, cu 1-0, consolidându-și primul loc, cu 10 puncte. În aceeași grupă, Serbia a reușit un rezultat surpriză, 1-1 în Țara Galilor, ceea ce o menșine pe locul al doilea, cu 8 puncte. Galezii se află pe locul al treilea, cu 6 puncte.

În aceeași grupă, golul serii a fost marcat de Alexandru Gațcan, care a egalat Georgia cu un șut de la disntață, trims perfect.

În Grupa I, Croația a rămas neînvinsă și a adunat 10 puncte, fiind pe primul loc și reușind să administreze prima înfrângere din aceste preliminanrii echipei Islandei. În alte meciuri, Turcia a învins pe Kosovo cu 2-0, iar Ucraina a trecut de Finlanda cu 1-0.

Leave a Reply