West Ham United vs Chelsea, duelul cu nr. 101 din Premier League

West Ham United şi Chelsea FC vor juca sâmbătă, 4 decembrie 2021, de la ora 14:30, în etapa a 15-a din Premier League, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe “London Stadium” din Londra şi va fi arbitrată de Andre Marriner.

 

Betano: 5.10 pentru o victorie West Ham United, 3.65 egal, 1.72 pentru un succes Chelsea FC

 

West Ham United Football Club

West Ham United trece printr-o perioadă slabă în campionatul Angliei, câştigând un singur punct în ultimele 3 etape. Echipa antrenată de David Moyes a pierdut în deplasare, 0-1 cu Wolverhampton Wanderers şi 1-2 cu Manchester City şi, în ultima etapă, a terminat la egalitate, 1-1 acasă cu Brighton & Hove Albion, primind gol în minutul 89. După 14 etape disputate, “The Hammers” sunt pe locul 4 în clasament, ultimul de Liga Campionilor, având 24 puncte, după Chelsea 33 puncte, Manchester City 32 puncte şi FC Liverpool 31 puncte. În acest sezon “The Irons” se vor bate cu Arsenal, Wolverhampton Wanderers, Manchester United, Leicester City şi Tottenham pentru a se clasa pe poziţia a 4-a. WHU va mai juca joi acasă cu Dinamo Zagreb în grupa H din Europa League, unde este pe locul întâi cu 13 puncte, fiind urmată de Dinamo Zagreb 7 puncte, KRC Genk 5 puncte şi Rapid Viena 3 puncte. Următorul meci din Premier League, va fi pe terenul lui Burnley.

 

Chelsea Football Club

Chelsea a obţinut o victorie muncită în ultima etapă, 2-1 în deplasare cu Watford, după ce cu o etapă înainte a remizat pe “Stamford Bridge”, 1-1 cu Manchester United. Echipa antrenată de germanul Thomas Tuchel este pe primul loc în Premier League, având 1 punct avans faţă de Manchester City şi 2 puncte de Liverpool. Orice pas greşit în confruntarea cu WHU ar însemna să fie întrecută de campioană, care va juca pe terenul lui Watford. “The Blues” vor juca miercuri în Rusia, în grupa H din Liga Campionilor cu Zenit Sankt Petersburg, unde au nevoie de victorie, pentru a termina primii în clasament. Campioana Europei are 12 puncte, la fel ca Juventus Torino, pe care a bătut-o cu 4-0, în timp ce Zenit Sankt Petersburg are 4 puncte iar Malmö FF 1 punct. În sezonul precedent din campionatul Angliei, Chelsea a bătut-o pe West Ham United cu 3-0 acasă în tur şi cu 1-0 în deplasare în retur.

 

West Ham United – Chelsea FC echipele probabile

West Ham United: Fabiański – Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell – Souček, Rice – Bowen, Benrahma, Fornals – Michail Antonio

Chelsea FC: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rüdiger – Azpilicueta, Mount, Jorginho, Hudson-Odoi – Ziyech, Havertz – Lukaku

 

Pronostic West Ham United – Chelsea FC

West Ham United – Chelsea FC X2 & sub 3,5 goluri, la o cotă de 1.65 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.62, Romelu Lukaku va marca oricând 1 gol.