Universitatea Craiova – UTA Arad, meci crucial pentru olteni

Universitatea Craiova se vor întâlni marți de la ora 20 30, în etapa cu numărul 20 din Campionatul României. Meciul se va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, și îl va avea la centru pe arbitrul Andrei Chivulete.

 

Betano: 1.87 pentru o victorie a Craiovei, 3.52 egal și 5.52 pentru un succes al UTA Arad

 

Universitatea Craiova

Formația pregătită de Laurențiu Reghecampf este în scădere de formă și nu a mai reușit să învingă pe nimeni de cinci etape. Rezultatele oltenilor au fost 1-0 împotriva Farului, 3-2 pe terenul lui FC Argeș, 2-3 acasă cu FCSB, 2-2 la Botoșani și 1-1 împotriva ilfovenilor de la FC Voluntari. Alb-albaștrii riscă să iasă de pe locurile din playoff în această rundă, dacă nu o vor învinge pe UTA Arad în fața propriilor suporteri. În partida din turul sezonului regular de la Arad, Universitatea a pierdut la limită, scor 1-0. Deși cu ambiții de titlu și cel mai bun joc ofensiv din țară, elevii lui Reghecampf au pierdut puncte importante în lupta pentru pozițiile fruntașe și nu-și mai permit niciun pas greșit în acest final de an. Oltenii vor încheia 2021 sâmbătă, 18 decembrie, în deplasarea de la Mediaș.

 

UTA Arad

Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc a început bine sezonul, dar și-a pierdut din formă pe parcurs. Arădenii au ajuns la șase etape consecutive fără victorie după egalul de runda trecută obținut în partida cu FC Botoșani. La acest moment, alb-roșii sunt la patru puncte de primul loc din clasament care duce în playoff, însă rezultatele dezamăgitoare din ultima vreme nu aduc perspective pozitive pentru echipa din vestul țării. Rezultatele arădenilor din ultimele cinci runde au fost 0-0 la Mioveni, o-o la Constanța împotriva Farului, 0-1 pe teren propriu cu FC Argeș, 2-1 la București în fața FCSB-ului și 0-0 pe teren propriu împotriva Botoșaniului. Formația pregătită de Laszlo Balint va încheia anul vineri 17 decembrie, pe terenul echipei de pe locul al treilea, FC Voluntari.

 

Pronostic Universitatea Craiova – UTA Arad

Universitatea Craiova – UTA Arad peste 1.5 goluri la o cotă de 1.55 pe Betano și la o cotă mai mare de 2.35, Universitatea Craiova – UTA Arad ambele echipe să înscrie.