Pentru cine va fi cu ghinion ziua de 13, pentru Dinamo sau Chindia Târgoviște?

Dinamo București şi Chindia Târgoviște vor juca luni, 13 decembrie 2021, de la ora 20:30, în etapa a 19-a din Liga 1, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Dinamo” din București şi va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan.

Betano: 2.76 pentru o victorie Dinamo București, 3.16 egal, 3.11 pentru un succes Chindia Târgoviște

 

Dinamo București

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă de când s-a înfiinţat şi este în situația de a juca restul sezonului în lupta pentru evitarea retrogradării. În ultima etapă, echipa antrenată de Mircea Rednic a pierdut cu Academica Clinceni, echipă care nu avea nicio victorie în acest sezon. Ilfovenii s-au impus cu 1-0, golul fiind marcat de Răzvan Patriche (33). Academica Clinceni a câştigat în această etapă şi cu FC U Craiova 1948, astfel că Dinamo a ajuns pe ultimul loc în clasament. Fără Gabi Torje, care este suspendat, “câinii roşii” vor juca în această seară cu Chindia Târgoviște, o echipă foarte omogenă şi expertă în apărare. Rămâne de văzut dacă “alb-roşii”, care nu au nicio victorie în ultimele 15 etape, vor reuşi să “spargă gheaţa” şi să mai bifeze un succes important precum o gură de oxigen. 

 

Chindia Târgoviște

Chindia Târgoviște are o singură victorie în ultimele 9 etape, obţinută cu multă şansă la Arad cu UTA. În ultima etapă, dâmboviţenii nu au rezistat în meciul de acasă cu liderul CFR Cluj, care a câştigat cu scorul de 1-0 (Billel Omrani 21). Echipa antrenată de Emil Săndoi trece printr-o perioadă slabă, ultimele rezultate fiind 0-1 acasă cu Gaz Metan Mediaș, 2-2 acasă cu Rapid București, 0-0 în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi 0-1 acasă cu CFR Cluj. “Roş-albaştrii” sunt pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, cu 19 puncte, având un atac foarte slab, înscriind 12 goluri şi una dintre cele mai sigure defensive, încasând doar 13 goluri. Târgoviştenii sunt la 11 puncte de locul 6 şi nu pot spera la play-off nici dacă ar câştiga în această seară în Şoseaua Ştefan cel Mare, însă vor să nu aibă emoţii cu retrogradarea, la fel ca în sezonul trecut.

Dinamo București – Chindia Târgoviște echipele probabile

Dinamo București: P. Iliev – Gluhaković, André Pinto, R. Grigore, Kenourgioss – Răuță, Sorescu, Itu, Bordușanu – Ivanovski, Nunić

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, P. Iacob, Rrumbullaku – Neguț, M. Dulca, Popadiuc, M. Șerban – D. Florea, D. Popa

 

Dinamo București – Chindia Târgoviște PSFX, la o cotă de 1.55 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.40, Dinamo București – Chindia Târgoviște 1 sau 2 & sub 2,5 goluri.