Universitatea Craiova și FC Voluntari vor încheia etapa a 4-a

Universitatea Craiova şi FC Voluntari vor juca luni, 9 august 2021, de la ora 21:30, în etapa a 4-a din Liga 1, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova.

Betano: 1.78 pentru o victorie Universitatea Craiova, 3.31 egal, 7.34 pentru un succes FC Voluntari

 

Universitatea Craiova

Oltenii nu se află în cea mai buna perioadă în acest început de stagiune.  Rezultatele “alb-albaştrilor” au fost 1-0 cu FC Argeș Pitești (acasă), 1-4 cu FCSB (deplasare) şi 1-2 cu FC Botoșani (acasă). Cu un sezon început din postura de candidată la titlu, elevii lui Reghecampf caută victoria care să le refacă moralul și să îi readucă pe linia de plutire, împotriva ilfovenilor de la FC Voluntari. Ovidiu Bic a fost vândut la Hapoel Ironi Kiryat Shmona iar Elvir Koljić resimte dureri la piciorul operat anul trecut, însă probabil va fi refăcut până la ora jocului. Oltenii au marcat cel puţin 1 gol în primele 3 etape însă apărarea nu a fost punctul lor forte. Următoarele meciuri vor fi cu FC UTA Arad (deplasare), Gaz Metan Mediaș (acasă) şi Rapid București (deplasare).

 

Fotbal Club Voluntari

FC Voluntari a debutat cu 2 înfrângeri consecutive în sezonul regular, însă în ultima etapă a bifat primul succes. Rezultatele au fost 2-3 cu Dinamo București (deplasare), 0-1 cu FC Botoșani (acasă) şi 2-1 cu (acasă). Venirile lui George Merloi şi Adam Nemec au adus un plus de valoare lotului, care a bătut-o în runda precedentă pe cealaltă Craiova, a familiei Mititelu. Jucătorii au un moral bun şi vor încerca să profite de forma slabă a Universităţii Craiova şi să câştige cel puţin 1 punct. Singurul succes al ilfovenilor a avut loc pe 13 decembrie 2015, când s-au impus cu 1-0. În rest au mai avut un egal şi 5 înfrângeri. În ultimele 4 partide susţinute în Bănie echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a înscris de fiecare dată exact 1 gol. Următoarele meciuri vor fi cu Academica Clinceni (acasă), FC UTA Arad (deplasare) şi Chindia Târgoviște (acasă).

 

Universitatea Craiova – FC Voluntari echipele probabile

U Craiova: Lazar – Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Vână, Mateiu, Nistor – Gustavo, Koljić, Baiaram

FC Voluntari: Râmniceanu – Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag – R. Ion, Raţă, N. Roșu, – L. Fülöp, Nemec, Marcelo Lopes

 

Palmares Liga 1

14 meciuri

11 victorii – Universitatea Craiova

2 egaluri

1 succese – FC Voluntari

31 goluri – Universitatea Craiova

10 goluri – FC Voluntari

 

Pronostic Universitatea Craiova – FC Voluntari

 

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1 solist, la o cotă de 1.78 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.62, Universitatea Craiova – FC Voluntari GG & peste 2,5 goluri