Start de săptămână și final de etapă pe Betano

Ne-am obișnuit deja ca lunea să încheiem împreună etapele din cele mai importante campionate europene. Ne așteaptă și pentru diseară partide importante care să producă ultimele modificări în clasamente înaintea unei noi etape de cupe europene.

 

FC Chindia Târgoviște – FCSB

Chindia va schimba, odată cu acest meci, stadionul pe care își joacă meciurile de pe teren propriu. Cele două combatante, din ultimul meci al etapei din campionatul intern, se vor întâlni pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu. Formația dâmbovițeană a jucat meciurile considerate acasă din sezonul trecut, precum și cele de până acum din actualul sezon, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Echipa pregătită de Emil Săndoi are tot lotul valid pentru meciul cu FCSB și își dorește să scoată un rezultat pozitiv înainte unei alte confruntări tari care urmează, vineri cu liderul Universitatea Craiova. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a jucat pe Arena Națională, încheiat 1-1, cu un gol egalizator al târgoviștenilor venit în minutul 91. Un element comun pentru ambele echipe îl reprezintă faptul că în 5 din cele 8 meciuri jucate până acum nu au primit gol.

Roș-albaștrii au cel mai bun atac de până acum din campionatul românesc, cu 22 de goluri marcate, la mare distanța de al doilea cel mai bun atac, cel al Viitorului, cu 15 goluri. Constănțenii au, în schimb, un meci în plus și 3 goluri adjudecate în victoria de ieri la masa verde, 3-0 la Iași, cu Poli. Bucureștenii pornesc cu prima șansă diseară, avându-l în echipă și pe cel mai în formă jucător din întrecerea internă, Dennis Man fiind lider la zi în clasamentul golgheterilor, cu 7 reușite. Antrenorul Toni Petrea nu se va putea baza nici în acest meci pe Florinel Coman, indisponibil din septembrie. FCSB ar rămâne pe locul 2 în cazul unei victorii și ar păstra distanța de 3 lungimi față de liderul Universitatea Craiova, dar s-ar distanța la 3 puncte de campioana en-titre, CFR Cluj, echipă ce încheie podiumul.

Ambele echipe au marcat în cele două meciuri din sezonul trecut.

Cote Betano 1×2: 10.05 – 5.43 – 1.39

 

TSG 1899 Hoffenheim – 1. FC Union Berlin

Cele două formații sunt separate de un singur punct în clasamentul actual și vin după un rezultat identic înregistrat în ultima etapă, 1-1. Gazdele ocupă locul 11, iar oaspeții imediat locul următor. În istoria întâlnirilor directe există doar două confruntări, ambele din sezonul trecut și adjudecate de Hoffenheim fără să primească gol.

Hoffenheim este angrenată și în cupele europene, fiind lider cu două victorii după două etape în grupa L de Europa League, grupă în care se mai află Gent, Steaua Roșie Belgrad și, fosta adversară a FCSB-ului din preliminarii, Slovan Liberec. Gazdele de azi vor primi vizita celor de la Union Berlin pe stadionul Rhein-Neckar-Arena, în încercarea de a reveni pe traseul victoriilor și în campionatul german. Trupa lui Sebastian Hoeness a avut un start excelent de campionat, cu o victorie în deplasare la Koln și un rezultat răsunator apoi acasă, 4-1 împotriva Reginei Europei, Bayern München. Die Kraichgauer este singura echipă din Europa care a învins-o pe Bayern în 2020. De atunci, însă, Hoffenheim nu a mai câștigat de 3 etape, pierzând chiar în 2 dintre ele. Un motiv l-ar putea reprezenta și absența de o luna a vârfului Andrej Kramaric, care ar putea reveni odată cu acest meci.

Union Berlin a pierdut meciul inaugural al noului sezon de Bundesliga, dar de atunci are 4 meciuri fără înfrângere. Un al cincilea meci consecutiv fără să piardă ar reprezenta un nou record intern pentru gruparea lui Urs Fischer.

Stilul de joc deschis al ambelor părți sugerează că va exista spectacol, dar ar putea fi nevoiți să-și împartă punctele într-o remiză cu multe goluri.

Cote Betano 1×2: 1.83 – 3.80 – 4.15

 

Hellas Verona – Benevento Calcio

Echipa fanion a orașului Verona primește pe stadionul Marc’Antonio Bentegodi vizita lui Benevento, formație la care evoluează internaționalul moldovean Artur Ioniță.

Hellas Verona se află, înaintea acestui duel, pe locul 10, cu 8 puncte din 5 meciuri jucate. Trupa veroneză nu a înregistrat niciun eșec acasă până acum, și a reușit, de asemenea, un 1-1 la Torino împotriva campioanei en-titre, Juventus. Gazdele de azi se prezintă cu cea mai bună defensivă din campionat, încasând doar 2 goluri, dar locul din clasament se explică din cauza atacului mai puțin performant, al doilea cel mai slab din Serie A.

Benevento se deplasează la Verona, având 6 puncte strânse și ocupând poziția a 13-a în clasament. Chiar dacă este nou promovată, echipa condusă de pe bancă de către fostul mare atacant al lui AC Milan, Filippo Inzaghi, oferă spectacol în meciurile sale, lucru însă ce a contribuit la a avea a doua cea mai slabă defensivă dintre toate echipele. A pierdut cu același scor, 5-2, contra granzilor Inter și AS Roma, dar reușit să-și câștige meciurile contra echipelor de o valoare mai apropiată, cum ar fi Sampdoria sau Bologna.

Statistica din meciurile directe îi aparține lui Benevento, care a învins în 3 din cele 6 dispute de până acum, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Ultima întâlnire dintre cele două combatante din această seară a avut loc în sezonul 2018-2019 din Serie B.

Cote Betano 1×2: 2.15 – 3.60 – 3.25

 

Leeds United – Leicester

Leeds și Leicester nu s-au mai întâlnit în Premier League din sezonul 2003-04, sezon în care ambele echipe au retrogradat la final. Leicester a pierdut doar două din ultimele 13 întâlniri din campionat, câștigând cinci și remizând în alte șase.

Acesta este un adevărat test pentru Leicester. Vulpile au obținut o victorie mare în weekendul trecut la Arsenal, chiar pe Emirates, 1-0 și gol nimeni altul decât Jamie Vardy, dar Tunarii nu joacă cu aceeași intensitate ca Leeds. Echipa lui Brendan Rodgers nu a reușit să se claseze în “top-four-ul” din sezonul trecut, dar există o mulțime de semne că ar putea ținti un loc de Liga Campionilor în acest an competițional. O victorie în seara asta ar urca oaspeții până pe locul 2 în Premier League, înainte unei noi etape din Europa League. Moralul fostei campioane a Angliei este unul excelent și pe plan european, unde, în grupa G de Europa League, au deja 2 victorii din 2, fiind la egalitate perfectă pe primele 2 poziții cu Braga, cu 6 puncte fiecare și golaveraj identic de 5 goluri marcate și unul singur primit. Cei doi lideri ai grupei se vor întalni chiar joi, pe stadionul King Power al lui Leicester.

Ultima etapă a reprezentat o altă noapte superbă în Premier League pentru băieții lui Marcelo Bielsa, după ce au demolat-o pe Aston Villa chiar la ea acasă, o echipă neînvinsă până atunci, cu un sec 3-0. Cei de la Leeds vor trebui să se ocupe de Vardy, dar îl au și ei pe Patrick Bamford, cel care a reușit un hat-trick în deplasarea de la Villa. Ambii atacanți ale celor două formații au câte 6 goluri marcate în campionatul Angliei. Urmează o perioadă dificilă pentru Leeds, având în vedere că trei dintre următorii patru adversari pe care îi vor avea sunt Arsenal, Everton și Chelsea. Va fi foarte interesant să vedem cum se comportă având în vedere evoluția lor de până acum împotriva lui Liverpool și Man City.  O victorie în această seară ar urca-o pe Leeds United până pe un loc de Champions League. Căpitanul de drept al gazdelor, Liam Cooper, este disponibil pentru a-i înfrunta pe cei de la Leicester, revenindu-și după o accidentare.

Cote Betano 1×2: 2.68 – 3.74 – 2.77

 

Villarreal CF – Real Valladolid

Villarreal ocupă locul 6 în clasament înainte să primească vizita celor de la Real Valladolid, în încheierea etapei a 8-a din La Liga. “Submarinul Galben” a pierdut doar unul dintre cele nouă meciuri din acest sezon în toate competițiile și a obținut, de asemenea, o victorie excelentă în grupele Europa League, 3-1 la Istanbul, joia trecută, împotriva azerilor de la Qarabag. Unai Emery nu se va putea baza la acest meci pe internaționalul spaniol Alberto Moreno, mijlocașul veteran Dani Parejo, fundașul stânga Pervis Estupinan și vârful Gerard Moreno, toți accidentați. Antrenorul lui Villarreal va face, cel mai probabil, diverse rotații în echipe, pentru a menține o linie de start cu jucători proaspeți, dar este greu de preconizat altceva decât o victorie pe propriul stadion.

Real Valladolid se deplasează pe stadionul Estadio de la Cerámica de pe ultimul loc în campionatul spaniol, după ce a câștigat doar 3 puncte în primele șapte etape, neavând nicio victorie. Cea mai mare îngrijorare pentru oaspeții de azi este că se luptă să obțină puncte împotriva echipelor cu care se așteaptă să concureze pentru evitarea retrogradării. Înfrângerea cu 0-2 pe teren propriu din ultima etapă cu Alaves a adăugat și mai multă îngrijorare privind salvarea până la finalul sezonului. Antrenorul Sergio Soriano nu îi va putea folosi în această înfruntare pe fundașii Saidy Janko, Kiko și Javier Sanchez, toți trei fiind accidentați, dar nici pe Nacho, suspendat.

Cote Betano 1×2: 1.63 – 3.80 – 5.75

 

Cum arată biletul tău de luni?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply