Un nou sezon de Bundesliga la debut. O detronează cineva pe Bayern?

Vineri, 18 august, debutează o nouă ediție a campionatului Germaniei de primă ligă, Bundesliga. Bayern Munchen, deținătoarea titlului, deschide sezonul pe terenul lui Werder Bremen, de la ora 21:30. Pe Betano, cu Bet Builder, pot fi plasate între două și zece pariuri din acest meci, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder

La meciul Werder Bremen – Bayern Munchen de vineri seara (ora 21:30) din prima etapă a Bundesliga am ales șase selecții diferite de pariere, cu Bet Builder, pentru o cotă extrem de atractivă. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur meci.

Rezultat final – Bayern (cota 1.29)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.95)
Marcator – Harry Kane oricând (cota 1.36)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.82)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.52)

Bayern Munchen a câștigat titlul în ultimii 11 ani, dar ultimul trofeu a fost obținut cu emoții în ultima etapă de campionat. Mai degrabă, se poate spune că cei de la Borussia Dortmund au pierdut campionatul, decât că Bayern l-ar fi câștigat.

Bavarezii au început cu stângul noul sezon pierzând de o manieră categorică și neverosimilă Supercupa Germaniei cu RB Leipzig, scor 0-3.

Un meci în care a debutat și atacantul englez Harry Kane, cel mai scump transfer din istoria lui Bayern. Un jucător care are misiunea de a-l face uitat pe Robert Lewandowski în atacul formației din Munchen.

Kane are șansa primului gol la Bayern în partida cu Werder Bremen din prima etapă, un adversar de tradiție pentru cei de la Bayern.

Internaționalul englez are cota 1.55 că la finalul sezonului va fi golgeterul campionatului Germaniei.

Ambele echipe au marcat în 12 din ultimele 13 meciuri oficiale susținute de Werder, fiind șanse mari să avem un meci de GG și la înfruntarea de vineri seara.

Werder a pierdut trei din ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu cu același scor, 2-1.

Formația din Bremen a început cu stângul noul sezon, fiind eliminată surprinzător din Cupa Germaniei de modesta Viktoria Koln, echipă din eșaloanele inferioare ale fotbalului german.

Meciuri directe

Duelul Werder – Bayern a ajuns la episodul cu numărul 113, fiind cel mai disputat meci din istoria Bundesliga.

Sezonul precedent Bayern a câștigat greu pe terenul lui Werder, cu 2-1.

În ultimele trei dueluri directe ambele echipe au marcat și de fiecare dată Bayern a câștigat.

Bayern pornește ca favorită în meciul de vineri și prin prisma statisticilor. Niciodată până acum deținătoarea titlului n-a pierdut vreun meci din prima etapă a sezonului începând cu anul 2002. Au fost înregistrate 16 victorii pentru echipa care a câștigat titlul în sezonul anterior și doar cinci remize.

Cota 24

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Werder Bremen – Bayern Munchen din prima etapă a campionatului Germaniei am ajuns la o cotă cumulată de 24.00 pe șase piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.200 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în meciul Werder Bremen – Bayern Munchen din oferta de vineri, 18 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Pariuri antepost – Cine câștigă titlul în Bundesliga?

Pe Betano se poate și paria pe echipa care va câștiga titlul sezonului 2023/24 în campionatul Germaniei.

Bayern e principală favorită la obținerea unui al 12-lea titlu consecutiv – cota 1.18. Principala contracandidată a bavarezilor rămâne și în acest sezon Borussia Dortmund – cota 7.50, în timp ce podiumul favoritelor este completat de RB Leipzig – cota 15.00.

În oferta Betano pariorii au la dispoziție și un pariu special că Bayern Munchen nu va câștiga titlul – cota 4.35. Pariu care devine câștigător în momentul în care orice altă echipă din Bundesliga se impune în lupta pentru campionat.