FCSB, Rapid și Dinamo în oferta Betano pentru acest final de săptămână. Cum poți ajunge cu Bet Builder la o cotă cumulată de aproape 100

Liga 1 revine în forță la finalul acestei săptămâni cu meciurile etapei a 6-a, iar cei trei granzi din Capitală țin capul de afiș sâmbătă și duminică în oferta Betano. Cu Bet Builder activat poți juca un singur bilet cu pariuri din meciurile susținute de FCSB, Rapid și Dinamo pentru o cotă cumulată cât mai atractivă. De asemenea, meciurile importante din Liga 1 beneficiază pe Betano și de Cote Mărite, după cum vom vedea mai departe.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, cum este cazul exemplului de mai jos. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder

La meciurile FC Voluntari – Dinamo, Rapid – Farul și FCSB – Poli Iași din Liga 1 am ales câte trei selecții diferite de pariere din fiecare partidă în parte. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur meci, iar legerile de mai jos au un caracter informativ!

FC Voluntari – Dinamo (sâmbătă, 21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)
Șansă dublă – X2 (cota 1.88)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.05)

Dinamo vine la Voluntari după prima victorie a sezonului în Liga 1 și moralul ”câinilor” e unul bun pentru a continua pe linia rezultatelor pozitive. Dinamo s-a impus în patru din ultimele șase meciuri directe cu Voluntari și au pierdut o singură dată. Ilfovenii au câștigat ultimul meci, pe teren propriu, cu 2-1. FC Voluntari a câștigat ambele meciuri disputate pe teren propriu în actualul campionat, de fiecare dată ambele echipe marcând.

Rapid – Farul (duminică, 18:15)
Rezultat final – Rapid (cota 1.83)
Rapid șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.95)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.62)

Rapid are o singură victorie în cinci etape și presiunea e uriașă pentru Giuleșteni. Campioana Farul tocmai s-a calificat în playoff-ul Conference League și Gheorghe Hagi ar putea menaja mai mulți titulari în vederea duelului cu HJK Helsinki de joia următoare. Echipa din Grant poate profita de acest amănunt pentru a face uitate ultimele două eșecuri la rând din campionat și mai ales acel 2-7 cu Farul de la ultima întâlnire. Rapid este fără victorie în ultimele trei meciuri cu Farul de pe teren propriu și are doar două remize în cele trei meciuri de acasă din acest sezon.

FCSB – Poli Iași (duminică, 21:30)
Rezultat final – FCSB (cota 1.39)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
FCSB șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.52)

Eliminată din cupele europene FCSB rămâne să se concentreze exclusiv pe campionat, unde a câștigat toate meciurile în primele patru etape. Poli Iași a adunat doar trei puncte de la revenirea în Liga 1, puncte obținute chiar pe terenul campioanei Farul, în etapa a 3-a. Moldovenii au primit gol în fiecare meci din acest sezon și au cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 11 goluri încasate în cinci etape.

Nouă selecții de pariuri, o singură cotă, același bilet – Bet Builder!

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile FC Voluntari – Dinamo, Rapid – Farul și FCSB – Poli Iași din etapa a 6-a în Liga 1 am ajuns la o cotă cumulată de 95.28 pe nouă piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 4.764 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor din oferta Betano. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din respectivul meci, pe același bilet. Apoi se trece la următoarea partidă și se repetă procedura.

Cote Mărite la meciurile din Liga 1

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi oferind Cote Mărite la partidele din Liga 1. Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor programate la finalul săptămânii în prima ligă a României, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, la FC Voluntari – Dinamo vor fi Cote Mărite pe selecția ”Goluri marcate în ambele reprize & Peste 5.5 cartonașe galbene”, iar la FCSB – Poli Iași jucătorii Betano vor beneficia de Cote Mărite pe selecția ”Compagno marchează oricând & FCSB câștigă meciul”.

Nu uita de Betano Avantaj

La meciul de Liga 1 poți câștiga înainte de ultimul fluier cu Betano Avantaj, promoția care îți face biletul verde atunci când echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice moment al meciului. Atunci, indiferent de rezultatul final, pariul tău e declarat unul câștigător pe Betano.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!