Ultimul asalt spre grupele Ligii Campionilor. Cotă de peste 50 pe Betano, cu Bet Builder!

Returul playoff-ului din Liga Campionilor programează, marți, 29 august, trei meciuri în care se poate întâmpla absolut orice. Cu excepția lui Galatasaray, echipă aflată la adăpostul victoriei din deplasare cu Molde, în celelalte două meciuri calificarea se va decide la cele mai mici amănunte. Pe Betano, cu Bet Builder activat, se poate ajunge la o cotă cumulată de peste 50 pe același bilet la cele trei meciuri de marți seara, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de marți, 29 august, am ales cele trei meciuri din Liga Campionilor programate la aceeași oră (22:00) și am ales opt pariuri diferite, cu Bet Builder activat, pentru o singură cotă, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur bilet.

Panathinaikos – Braga (marți, 22:00)
Rezultat final – Panathinaikos (cota 2.42)
Se califică – Panathinaikos (cota 3.05)

Braga a câștigat meciul tur de acasă, cu 2-1, dar pe lusitani îi așteaptă infernul la Atena. Panathinaikos va trage cu dinții pentru prima participare în grupele Ligii Campionilor din ultimii 13 ani. ”Verzii” din Atena au câștigat ultimele meciuri de acasă fără gol primit. Braga s-a impus în patru din precedentele cinci meciuri jucate în toate competițiile. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale echipei lusitane, în toate competițiile. Braga a marcat de fiecare dată în ultimele cinci meciuri din deplasare.

Young Boys – Maccabi Haifa (marți, 22:00)
Rezultat final – Young Boys (cota 1.82)
Se califică – Young Boys (cota 1.44)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 2.05)

Egalul fără goluri din tur și avantajul terenului propriu fac din Young Boys Berna favorită principală la obținerea calificării în grupele Ligii Campionilor. Young Boys n-a pierdut niciun meci din cele șase oficiale din acest sezon, în toate competițiile, înregistrând trei victorii și trei egaluri. Pe teren propriu, echipa din Berna a obținut două succese din tot atâtea meciuri, ambele partide fiind de GG. Maccabi Haifa este neînvinsă în ultimele patru meciuri europene, interval în care a obținut trei victorii și o remiză. O victorie și o înfrângere în meciurile din deplasare pentru echipa israeliană.

Galatasaray – Molde (marți, 22:00)
Rezultat final – Galatasaray (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.02)
Marcator – Mauro Icardi oricând (cota 1.95)

Victoria obținută în tur (3-2) face din Galatasaray favorită la calificarea în grupe, unde gruparea Cim Bom n-a mai fost prezentă din sezonul 2019-20. Sezonul acesta Galatasaray a câștigat cu 1-0 ambele meciuri de pe teren propriu, în preliminariile Ligii Campionilor. Molde a pierdut ambele dispute în deplasare, 0-1 cu HJK Helsinki și 1-2 cu Klaksvik.

Cota peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate marți în preliminariile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 57.42, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.871,20 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pentru seara de marți, 29 august, în oferta de LIVE Streaming se regăsesc, printre altele, și partidele din preliminariile Ligii Campionilor.