La US Open, pe Betano, câștigi cu promoția ”Avans de 2 seturi”. Tsitsipas, Wawrinka și uriașul Isner pe afișul zilei de marți

Toată atenția turneului masculin de la US Open este captată de duelul principalilor favoriți la câștigarea titlului, Carlos Alcaraz și Novak Djokovic, dar chiar și așa nu trebuie trecute cu vederea meciurile primului tur. Unele în care se poate întâmpla orice, chiar ca la un moment unul dintre jucători să aibă un avantaj de 2-0 la seturi și în final adversarul să întoarcă spectaculos rezultatul.  La US Open, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul turneului masculin înainte de final, dacă jucătorul pe care au mizat are 2-0 la seturi la un moment dat în timpul meciului prin oferta numită ”Avans de 2 seturi”.

Cum poți profita de ”Avans de 2 seturi”

Turneul de la US Open readuce în atenție, pe Betano, promoția ”Avans de 2 Seturi”. O ofertă prin care pariul devine verde dacă jucătorul pe care ai pariat are 2-0 la seturi în meci, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul.

Oferta ”Avans de 2 Seturi” este valabilă doar pe pariurile plasate pe piața ”Câștigător meci” înainte de începerea meciului. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Din oferta de marți, 29 august, am ales opt meciuri din primul tur la US Open în competiția masculină, mizând pe piața ”Câștigător”, pentru a putea profita de promoția ”Avans de 2 seturi”.

Ugo Humbert – Matteo Berrettini
Câștigător – Mattei Berrettini (cota 1.57)

La ultimele patru ediții italianul Berrettini a atins cel puțin faza optimilor și are o semifinală jucată la New York în 2019.

Stefanos Tsitsipas – Milos Raonic
Câștigător – Stefanos Tsitsipas (cota 1.28)

Canadianul Raonic are 2-0 în disputele directe cu Tsitsipas, dar în prezent ocupă locul 337 mondial, cu doar șapte meciuri disputate în acest an. Tsitsipas este dator fanilor săi la US Open, unde n-a depășit faza turului 3 până acum.

Diego Schwartzman – Arthur Rinderknech
Câștigător – Diego Schwartzman (cota 1.62)

Două sferturi de finală a jucat argentinianul Schwartzman în carieră la US Open, în 2017 și 2019. Francezul Rinderknech a depășit primul tur în ultimii doi ani la Grand Slam-ul american.

Nicolas Jarry – Luca Van Assche
Câștigător – Nicolas Jarry (cota 1.45)

O singură dată a depășit chilianul Jarry primul tur la US Open, dar promite un parcurs bun la ediția din acest după ce a ajuns în optimi la Roland Garros și turul 3 la Wimbledon. Francezul Luca Van Assche este debutant la turneul american.

Karen Khachanov – Michael Mmoh
Câștigător – Karen Kachanov (cota 1.60)

Presiunea e mare pentru rusul Karen Kachanov, semifinalist la US Open la ediția precedentă. Mmoh a mai fost prezent o singură dată pe tablou, în 2020, când a trecut de primul tur.

Stan Wawrinka – Yoshihito Nishioka
Câștigător – Stan Wawrinka (cota 1.50)

Elvețianul Stan Wawrinka are trei titluri de Mare Șlem în palmares, iar pe ultimul l-a obținut chiar la US Open, în 2016. De atunci a mai ajuns o dată în sferturi, iar la ediția precedentă a ieșit chiar din runda inaugurală.

Facundo Diaz Acosta – John Isner
Câștigător – John Isner (cota 1.40)

Pentru uriașul John Isner va fi ultimul turneu din carieră, iar americanul speră să rămână cât mai mult pe teren. Ajuns la 38 de ani, Isner se laudă cu două sferturi de finală jucate în Grand Slam-ul de casă. Argentinianul Facundo Diaz Acosta participă în premieră pe tabloul principal de la US Open.

Emil Ruusuvuori – Andrey Rublev
Câștigător – Andrey Rublev (cota 1.32)

Rusul Rublev se laudă cu trei sferturi de finală disputate la US Open, dintre care două în ultimii trei ani, în timp ce finlandezul Ruusuvuori n-a depășit turul doi.

Cota 20

Pe opt meciuri programate, marți, 29 august, în prima zi a turneului masculin de la US Open am ales opt meciuri pentru o cotă cumulată de 20.93. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.046,83 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Toate meciurile de la US Open pot fi urmărite LIVE VIDEO pe platforma Betano, iar cele opt partide de mai sus nu fac excepție.