US Open debutează în forță. Pe Betano câștigi în turneul feminin cu Decisiv din Primul Set!

Așteptarea a luat sfârșit și, luni, 28 august, complexul newyorkez de la Flushing Meadows își deschide porțile pentru US Open, ultimul turneu de Mare Șlem din acest an. În turneul feminin, Iga Swiatek pornește ca principală favorită pentru apărarea titlului din 2022, dar Grand Slam-ul american și-a creat în ultimii ani o reputație din a aduce în prim plan jucătoare pe care nu mizau foarte mulți. E de ajuns să ne gândim la Sloane Stephens, Bianca Andreescu, Naomi Osaka, Leylah Fernandez sau Emma Răducanu pentru a avea în față tabloul unui turneu al surprizelor, cel puțin la feminin. La US Open, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul turneului feminin înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv în competiția feminină de la US Open, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.

Opt meciuri din prima zi a turneului feminin pentru o cotă de peste 40!

Din oferta Betano pentru prima zi a turneului feminin de la US Open ne-au atras atenția câteva meciuri extrem de interesante. Pe teren vor intra jucătoare precum Sloane Stephens, Jelena Ostapenko, Alize Cornet, Beatriz Haddad Maia și, nu în ultimul rând, Sorana Cîrstea.

Lauren Davis – Danka Kovinic
Câștigător – Lauren Davis (cota 1.53)

Scorul întâlnirilor directe este 2-2. Ultima dată Davis a învins-o pe Kovinic la Australian Open în acest an, după un meci de trei seturi. Kovinic se impusese în primul set, cu 6-1! Un scor care s-a încadrat în oferta ”Decisiv din Primul Set” pentru cei care au mizat pe victoria muntenegrencei.

Anhelina Kalinina – Sara Sorribes Tormo
Câștigător – Anhelina Kalinina (cota 2.25)

Este primul meci direct între cele două jucătoare. Kalinina (28 WTA) pornește ca favorită prin clasamentul mai bun față de jucătoarea iberică (95 WTA).

Sloane Stephens – Beatriz Haddad Maia
Câștigător – Sloane Stephens (cota 1.80)

Ultima campioană americană la US Open este Sloane Stephens, titlu obținut în 2017. Locul 19 mondial, brazilianca Haddad Maia a câștigat singura dispută directă de până acum.

Panna Udvardy  – Ajla Tomljanovic
Câștigător – Ajla Tomljanovic (cota 1.53)

Două jucătoare din afara topului 100 mondial și un meci în care experiența superioară a lui Tomljanovic ar putea înclina balanța. Jucătoarea din Australia a ajuns până în sferturile de finală la US Open în 2022, în timp ce Udvardy evoluează în premieră pe tabloul principal.

Elise Mertens – Mirjam Bjorklund
Câștigător – Elise Mertens (cota 1.45)

Singura întâlnire directă a fost câștigată de Bjorklund, în acest an pe zgură la Bogota. Mertens are două sferturi și două optimi jucate la US Open în ultimii cinci ani și n-ar trebui să aibă probleme în a trece mai departe.

Kayla Day – Sorana Cîrstea
Câștigător – Sorana Cîrstea (cota 1.28)

Locul 30 mondial, Cîrstea are prima șansă în fața unei americance care a mai participat doar de două ori pe tabloul principal de la US Open. Sorana încearcă în acest an să-și depășească rezultatul etalon la Grand Slam-ul american, unde n-a depășit turul 3 în carieră.

Alize Cornet – Elina Avanesyan
Câștigător – Alize Cornet (cota 1.62)

Cornet a ajuns în optimi la US Open, ediția 2020, iar la ediția precedentă s-a oprit în turul 3. Mai tânara adversară din Rusia se află la doar a doua participare pe tabloul principal.

Jelena Ostapenko – Jasmine Paolini
Câștigător – Jelena Ostapenko (cota 1.45)

Fostă campioană de Mare Șlem, Ostapenko n-a avut un sezon grozav pe hard peste ocean, unde a disputat doar trei meciuri (1-2). Letona este capabilă însă de surprize când te aștepți mai puțin, mai ales la marile turnee, cum a demonstrat la Roland Garros în 2017. La US Open a ajuns de trei ori consecutiv în turul 3, ultima oară în 2019.

Cota 40

Pe opt meciuri programate, luni, 28 august, în prima zi a turneului feminin de la US Open am ales opt meciuri pentru o cotă cumulată de 41.33. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.066,66 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Cote Mărite

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi oferind Cote Mărite la cele mai importante meciuri din oferta de la US Open. Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele meciuri mai importante de tenis. Spre exemplu, la meciul Soranei Cîrstea beneficiezi de o cotă mărită de la 3.00 la 3.30 pentru o victorie în două seturi obținută de Cîrstea și peste șase ași în dreptul Soranei.