europa league zenit

Surprizele serii în Europa League


Seara de joi din Europa League, prima din grupe, a avut mai multe meciuri cu o desfășurare surprinzătoare. De la reveniri spectaculoase până la înfrângerea unor favorite, spectacolul și drama nu au lipsit. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Europa League, oferite de Betano.com.

United, opt schimbări și gol primit din ofsaid

Cea mai mare surpriză a serii a fost înfrângerea suferită de Manchester United. Englezii au arătat un joc slab în Olanda, deși Jose Mourinho a operat opt schimbări față de jocul pierdut cu rivala City. În schimb, Feyenoord a marcat prin Tonny Vilhena, care a primit o pasă de la Nicolai Jorgensen, aflat în ofsaid.

Un alt rezultat neașteptat a fost obținut de marea Inter, învinsă cu 2-0 acasă de Hapoel Beer Sheva, una dintre echipele ajunse în Europa League după ce a jucat bine în preliminariile Ligii Campionilor.

Citește și: Steaua și Astra pierd în Europa League

În grupa Stelei, Villarreal a câștigat cu 2-1 și a anulat un rezultat surpriză al celor de la FC Zurich, care au condus cu 1-0.

Un rezultat de notat a fost obținut de PAOK Salonic, care a smuls în Grecia un punct Fiorentinei, 0-0.

Mircea Lucescu a făcut meciul serii

Noua echipă a lui Mircea Lucescu, Zenit, a învins cu 4-3 pe terenul lui Maccabi Tel Aviv (foto sus UEFA), deși a fost condusă cu 3-0.

După meci, Il Luce a declarat că acesta a fost meciul vieții sale, până acum netrăind în cariera sa pe viu o asemenea revenire de scor.

Condusă cu 3-0 în minutul 70, Zenit a marcat patru goluri în ultimul sfert de oră, într-o revenire incredibilă. Meciul a fost considerat de UEFA drept rezultatul etapei, fiind afișat vineri ca prima știre pe site-ul oficial al forului european.

Liga Europa: Rezultatele complete de joi

Qarabağ 2-2 Liberec
Feyenoord 1-0 Manchester United
Zorya 1-1 Fenerbahçe
Young Boys 0-1 Olympiacos
APOEL 2-1 Astana
Mainz 1-1 St-Étienne
Anderlecht 3-1 Gabala
AZ 1-1 Dundalk
Maccabi Tel-Aviv 3-4 Zenit
Plzeň 1-1 Roma
Astra 2-3 Austria Viena
Rapid Viena 3-2 Genk
Sassuolo 3-0 Athletic
Standard Liège 1-1 Celta
Panathinaikos 1-2 Ajax
Konyaspor 0-1 Shakhtar Donetsk
Braga 1-1 Gent
Salzburg 0-1 Krasnodar
Nice 0-1 Schalke
PAOK 0-0 Fiorentina
Internazionale 0-2 Hapoel Beer-Sheva
Southampton 3-0 Sparta Praga
Osmanlıspor 2-0 Steaua
Villarreal 2-1 Zürich

Leave a Reply