cfr cluj liga 1

CFR Cluj – FC Voluntari, un meci echilibrat, dar cu miză

Sâmbătă, de la ora 18:00 are loc în cadrul etapei a șaptea din Liga 1 partida CFR Cluj – FC Voluntari.  Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Liga 1, oferite de Betano.com.

CFR Cluj va trebui să arate un joc bun, clubul fiind în negocieri pentru un contract de sponsorizare cu compania internațională Red Bull. Acest lucru ar permite grupării ardelene să joace din nou la nivel înalt.

Vasile Miriuță. antrenorul celor de la CFR, a declarat înainte de meci că FC Voluntari este o echipă greu de învins, de calitate, care va ajunge cel mai probabil în play-off. „CFR are nevoie de trei puncte, nu putem rata cele trei puncte diseară”, a mai spus Miriuță.

Citește și: Steaua și Astra pierd în Europa League

CFR Cluj se află pe locul 12 în Liga 1, dar ar fi fost pe poziția a șaptea dacă nu ar fi avut penalizarea de șase puncte de la începutul sezonului.

Florin Marin, antrenorul lui FC Voluntari, a afirmat că este bucuros de locul de play-off pe care se află echipa sa la acest moment. „Va fi greu să îl păstrăm, trebuie să luptăm. CFR este un adversar dificil, dar a pierdut jucători de top. Cred că ambele echipe sunt cam la același nivel”, a spus Marin.

Partida se anunță echilibrată și am putea vedea un meci cu sub 2,5 goluri, care are o cotă de peste 1,90 pe Betano.com.

CFR Cluj – Voluntari va fi arbitrat de Marcel Bîrsan la centru.

Cifre

Clujul a adunat 4 egaluri în ultimele 5 partide.

Voluntari are două înfrângeri în ultimele două partide cu CFR.

Echipe probabile

CFR Cluj: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Gomelt, Juan Carlos – L. Rus, Filipe Nascimento, Al. Păun – Bud.
Suspendat: A. Mureșan

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, I. Balaur, Maftei, Acsinte – Novac, Tăbăcariu – Ivanovici, Marinescu, Popadiuc – Cernat

Foto: CFR Cluj

Leave a Reply