streaming live betano

Vineri, „încălzire” pentru weekendul de fotbal. Totul live pe Betano TV

Vineri încep etapele de fotbal din principalele campionate europene, dar și în Liga 1. Se joacă doar un meci din fiecare, o „încălzire” pentru ceea ce urmează în weekend. Totul este cu streaming live pe Betano TV.

În Liga 1, ca să începem cu ale noastre, CFR Cluj – ASA Tîrgu Mureș este primul meci al etapei 24 și singurul de astăzi din campionatul României. Clujenii nu doresc să se împiedice diseară și au ca obiectiv clar victoria care le asigură să rămână în cărți pentru playoff. ASA este conștientă de superioritatea adverarului și a anunțat că va lupta. Betano oferă peste 174 de pariuri pentru acest meci, gazdele au cota 1,25 la victorie. Toate cotele din Liga 1 sunt aici.

Serie A, Primera Division, Bundesliga și Ligue 1 programează vineri tot câte un meci.

În Italia, liderul Juventus deschide etapa 25 cu Palermo. Aflată pe locul 18 (din 20) în Serie A, Palermo pare o victimă sigură diseară. Juve are cota 1,17 la victorie. Betano tranmite toate meciurile din Serie A cu streaming live, aici.

Și etapa din Primera Division se poate viziona pe Betano. Singurul meci al zilei este Granada – Betis Sevilla. Gazdele nu au mai pierdut „derbyul Andaluz” din 2014, au adunat 4 victorii și 4 egaluri. Diseară Granada are șansa a doua la victorie, conform Betano, care o vede favorită pe Betis, cu cota de 2,50 pentru victorie.

În Bundesliga se joacă diseară Augsburg – Bayer Leverkusen. Meciurile din Germania se văd live video aici. Oaspeții nu au pierdut de 13 meciuri contra lui Augsburg (8 victorii, 5 egaluri), însă ultimele 4 întâlniri s-au terminat la egalitate. Augsburg a reușit să obțină 10 puncte din 18 posibile sub comanda noului antrenor, așa că nu va face act de prezență diseară.

În fine, în Ligue 1 (streaming live pe Betano TV) se joacă un singur meci, Bastia – Monaco. Penultima clasată în campionatul Franței primește vizita liderului Monaco. Oaspeții au cota 1,40 pentru victorie chiar și în aceste condiții.

Leave a Reply