simona halep cincinnati

Simona Halep atacă titlul la Cincinnati


Simona Halep debutează miercuri direct în turul al doilea al turneului WTA de la Cincinnati din Statele Unite ale Americii.

Jucătoarea noastră este a doua favorită la câștigarea titlului, după ce Serena Williams s-a retras la începutul săptămânii. Prima favorită este Angelique Kerber, care poate devenii numărul 1 mondial în cazul în care va câștiga turneul.

Cu toate acestea, Betano.com – cea mai nouă agenție legală de pariuri online din România – îi oferă Simonei prima șansă de a ridica titlul la Cincinnati, cu cota de 5,25. Abia după aceea urmează Kerber, cu 5,75.

Simona Halep va intra pe hard-ul de la Cinci cu o serie de 10 victorii consecutive și 14 din ultimele 15.

Ea a sărit turneul olimpic de la Rio și are două turnee câștigate consecutiv, cel de la București și cel de la Montreal (Canada). Anul trecut, hard-ul de pe continetul american i-a priit, ajungând în finalele de la Toronto și Cincinnati, dar și în sferturile de finală de la US Open. Se știe că suprafața sa favorită este hard-ul.

Adversara din turul 2 a Simonei Halep este Annika Beck, o jucătoare în vârstă de 22 de ani care nu ar trebui să îi ridice probleme. Halep va trebui să fie însă atentă. Beck a adunat deja trei meciuri la Cinci, două în calificări și unul în turul 1, acolo unde a trecut de Yulia Putintevacu 6-2 6-3.

În meciurile directe, Halep o conduce pe Beck cu 3-1, dar unica victorie a germancei a venit în 2014, când jucătoarea noastră s-a retras accidentată de la ‘s-Hertogenbosch.

Halep are o cotă de 1,10 la victorie în acest meci.

În turul al treilea, dacă se va califica, Halep o va întâlni pe Elina Svitolina, cea care a învins-o la Rio pe Serena Williams. Ar fi prima întâlnire directă a Simonei cu jucătoarea din Ucraina.

Leave a Reply