dortmund liga campionilor

Scor incredibil în Liga Campionilor, la Dortmund

Un scor rar întâlnit în fotbalul de nivel înalt a fost înregistrat marți seară în Liga Campionilor. S-au marcat 12 goluri în partida Borussia Dortmund – Legia Varșovia. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com!

Borussia s-a calificat în optimile de finală cu un 8-4 pe teren propriu, contra celor de la Legia, în Grupa F. Polonezii au deschis scorul, dar apoi gazdele s-au desprins la 3-1. Legia a marcat pentru 3-2, însă nemții s-au distanțat la 6-2. În prima repriză s-au marcat șapte goluri.  Shinji Kagawa a reușit  dublă, iar Marco Reus un hat-trick pentru Borussia. Cele 12 goluri din acest meci reprezintă un record de goluri într-un meci din Champions League.

Tot în Grupa F, Real Madrid s-a calificat de asemenea în optimile de finală, cu o victorie obținută la Sporting cu 2-1. Real și Borussia își vor disputa locul 1, în ultima etapă din grupe.

În Grupa E, AS Monaco și Bayer Leverkusen s-au calificat deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Francezii au 11 puncte grație victoriei obținute marți seară cu Tottenham, 2-1. Leverkusen are 7 puncte, cu 3 mai multe decât Spurs, dar victoria directă îi asigură calificarea în cazul unei posibile egalități la puncte.

În Grupa G, Leicester a învins cu 2-1 pe Club Brugge și are asigurat biletul pentru optimile de finală. Porto a terminat egal cu FC Copenhaga, iar cele două echipe se vor duela de la distanță în ultima etapă penetru locul al doilea in grupe, având 8 și respectiv 6 puncte.

În Grupa H, Juventus a învins-o cu 3-1 pe FC Sevilla, iar italienii sunt calificați în optimile de finală. Lyon a câștigat cu 1-0 la Zagreb și se va lupta în ultima etapă a grupelor cu FC Sevilla pentru poziția a doua din grupă, chiar în meciul direct. Deși au 10 puncte, iar francezii șapte, Lyon poate merge mai departe fără complicații dacă va învinge la o diferență de două goluri.

Leave a Reply