romania kazahstan preliminarii cm 2018

Romania, egal cu Kazahstan

Echipa națională de fotbal a României a terminat 0-0, marți seara, pe terenul celor din Kazahstan, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Romania a fost data inapoi de arbitraj si de un gazon impropriu. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Gazdele au jucat dur și nu au fost sancționate așa cum trebuia de arbitrul de centru, în mai multe ocazii în care s-ar fi impus cartonașe. Grigore și-a spart nasul primind un cont în careu, în plină figură, și a trebuit înlocuit, dar arbitrul nu a văzut nimic, nu a arătat nici măcar un „galben”, deși acțiunea de joc a fost chiar lângă el.

La finalul primei reprize, Chipciu a fost și el faultat, trebuind să fie înlocuit de Enache. Li de data aceasta centralul se uita în altă parte.

Multiplele faulturi comise de gazde au decimat echipa României și au fragmentat un joc și așa împiedicat de un gazon artificial pe care mingea sărea rapid și nenatural.

Cea mai mare ocazie de gol a venit pentru România în minutul 90. O centrare a aruncat mingea chiar pe linia porții, dar Enache a alunecat pe gazonul fals și nu a putut împinge balonul în plasă. Portarul din Kazahstan a reușit să respingă în ultimul moment, la limită, oprind un gol meritat.

Gazdele nu au avut nici o ocazie de poartă periculoasă.

România a adunat 15 partide fără înfrângere în preliminarii, cu 8 victorii și 7 egaluri.

În Grupa E, România are 5 puncte și se află pe locul 1, dar marți seară urmează să joace Polonia, Danemarca și Muntenegru, echipe care ar putea să treacă de tricolori în clasament.

Kazahstan – Romania, au jucat echipele:

Kazahstan: Pokatilov — Beisebekov, I. Ahmetov, Malîi, Logvinenko, Șomko — Mujikov, Smakov, Kuat — Baijanov — Hijnicenko.

România: Tătărușanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Toșca – Hoban – Adi Popa, R. Marin, Stanciu, Chipciu – Stancu.

Leave a Reply