Avancronica Kazahstan – Romania în preliminariile CM 2018

Romania joacă marți, de la ora 19:00, a treia partidă din preliminariile Cupei Mondiale 2018, în deplasare în Kazahstan. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Condițiile de joc

Meciul se anunță unul atipic din cauză că se va juca pe gazon artificial, pe un stadion cu acoperișul tras și pe o vreme foarte friguroasă, pe lapoviță. Vestea bună este că stadionul va fi încălzit. Peste 15.000 de oameni sunt așteptați la meci.

Cote pariuri sportive

Partida beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2. România are o cotă de 1.75 la victorie, pe când gazdele au un multiplicator de peste 6.0. O cotă bună este și cea de 1.40 pentru peste 1,5 goluri.

România nu a mai pierdut un meci în deplasare din mai 2014.

Situația în grupă

România se află după două partide din preliminariile Cupei Mondiale 2016 pe locul 1 în Grupa E, cu 4 puncte, la egalitate cu Muntenegru și Polonia. Tricolorii au remizat la debut cu Muntenegru, iar apoi au învins Armenia cu 5-0.

Kazahstan are doar un singur punct, un egal cu Polonia și o înfrângere cu 5-0 contra Muntenegrului.

comparatie romania kazahstan

Întâlnire în premieră

Cei din Kazahstan, la fel ca adversarul precedent al României, echipa Armeniei, nu s-au calificat niciodată la un turneu final de Cupă Mondială. România întâlnește în premieră Kazahstanul și, așa cum se vede în imaginea de mai sus, superioritatea este evidentă.

Echipe probabile Kazahstan – Romania

Antrenorul României, Cristoph Daum, a anunțat înainte de meci că nu va folosi aceeași echipă de start precum în partida cu Armenia. „Știu opt sau nouă jucători pe care îi voi introduce pe teren cu Kazahstan, dar mă mai gândesc încă la două sau trei nume pe care nu le am atât de clare”,  a declarat Daum.

Una dintre modificări ar putea fi Andone folosit ca vârf în locul lui Stancu.

Kazahstan: Pokatilov – Ahmetov, Malîi, Kisliţin – Beisebekov, Kuat, Mujikov, Nurgaliev, Şomko – Hijnicenko, Tagibergen.
Selecţioner: Talgat Baisufinov.

România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Dr.Grigore, Toşca – Hoban – Ad.Popa, R.Marin, N.Stanciu, Chipciu – Andone.
Selecţioner: Christoph Daum.

Leave a Reply