roma serie a

AS Roma – AC Milan se vede pe Betano TV

Meciul AS Roma – AC Milan din Serie A se vede astăzi cu streaming LIVE pe Betano TV.

Partida se poate urmări cu imagini video live în această pagină, de la ora 22:00.

Betano.com a pregătit la cote maxime cea mai importantă partidă a etapei din Italia. 20. Sunt peste 189 de tipuri de pariuri pentru AS Roma – AC Milan, pe Betano.com.

Mai mult, partida este oferită cu cote Marjă 0% . Acestea oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2. „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt alte tipuri de pariuri oferite cu Marjă 0%.,

Un alt tip de pariu interesant este cel pentru ca AS Roma sa invinga si sa se inscrie in acelasi timp două sau mai multe goluri în meci. Cota este de 1,95.

Cei mai bun fotbal, cu streaming LIVE pe Betano.com!

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). 

Roma favorită, dar nu prea

AS Roma este favorita partidei, o arată și locul său din campionat, al doilea în acest moment. Are 35 de goluri marcate și doar 16 primite, față de AC Milan cu 27 de goluri marcate și 19 primite. Cu toate acestea, AC Milan este a treia în Serie A, la egalitate de puncte cu AS Roma, având fiecare câte 32 de puncte.

Romanii au pierdut doar un singur meci din ultimele cinci contra celor de la Milan.

Ambele echipe sunt într-o formă bună, iar pariurile pe goluri în acest meci, fie +1,5 sau +2,5 (cota 1,50 pe Betano) ar putea fi cele mai indicate.

Deși echipele sunt foarte apropiate ca valoare, cota lui Milan la victorie este de peste 5,00, iar a gazdelor de puțin este 1,50 pe Betano.com.

Echipe probabile Roma – AC Milan

Roma: Szczesny – Emerson, Fazio, Rudiger, Manolas – Perotti, Nainggolan, De Rossi, Strootman, Peres – Dzeko

AC Milan: Donnarumma – De Sciglio, Romagnoli, Paletta, Abate – Sosa, Pasalic, Locatelli – Niang, Suso, Lapadula

Leave a Reply