Revenire spectaculoasă reușită de Dortmund în meciul cu Monchengladbach

Condusă cu 2-0 în meciul de pe teren propriu cu Borussia Monchengladbach din etapa a 12-a în Bundesliga, echipa Borussia Dortmund a oferit o revenire de senzație și s-a impus în final, cu 4-2.

Un meci care pe Betano n-a avut pierzători, cei care au mizat pe piețele victorie gazde sau victorie oaspeți având biletele câștigătoare grației ofertei Betano Avantaj.

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul Dortmund – Monchengladbach din prima ligă a Germaniei.

Cei de la Monchengladbach au dominat startul meciului de pe Signal Iduna Park și după aproape jumătate de oră aveau deja 2-0 pe tabelă. Rocco Reitz a deschis scorul în minutul 13, pentru ca Manu Kone să majoreze avantajul oaspeților un sfert de oră mai târziu cu un șut în forță de pe linia careului de 16 metri.

Și de această dată 2-0 s-a dovedit un scor periculos chiar și pentru Bundesliga, Dortmund reușind să întoarcă spectaculos rezultatul până la ultimul fluier al primei reprize.

Marcel Sabitzer a dat semnalul revenii gazdelor prin golul din minutul 30, pentru ca după alte două minute Niclas Fullkrug să marcheze pentru 2-2 cu o execuție spectaculoasă din marginea careului.

În minutul 45, Jamie Bynoe-Gittens marca golul prin care Dortmund prelua conducerea și intra în avantaj la cabine.

Partea secundă a oferit un fotbal pe contre, cu acțiuni tăioase la ambele porți. Dortmund s-a desprins în cele din urmă la 4-2 prin reușita lui Donyell Malen, în minutul 90+7 în urma unui contraatac devastator pornit de la un corner al oaspeților. O fază la care în careul gazdelor urcase și portarul lui Gladbach.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!