Girona e favorită la victorie în duelul cu Bilbao. Pe Betano, cu Bet Builder, ai cota peste 50 pe trei meciuri din fotbalul european

Liderul campionatului spaniol a pierdut un singur meci pe teren propriu în actualul sezon, iar cei de la Girona nu concep alt rezulta decât victoria în duelul de luni seara, ora 22:00, cu Athletic Bilbao. O formație care a pierdut în două din ultimele trei deplasări. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 27 noiembrie, am ales trei meciuri din campionatele de top ale Europei și, cu Bet Builder activat, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Bologna – Torino (21:45)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)

În ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu Bologna a obținut 13 puncte din 15 posibile. Torino a pierdut trei din precedentele cinci meciuri jucate pe teren străin, în Serie A. Sezonul trecut Bologna a dispus de Torino în meciul de acasă, cu 2-1.

Girona – Athletic Bilbao (22:00)

Rezultat final – Girona (cota 2.30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.62)
Girona cornere – Peste 4.5 (cota 1.70)

Girona este de departe revelația sezonului din La Liga și chiar din campionatele de top ale Europei.  După ce a încheiat pe locul zece sezonul trecut, Girona se bate în această ediție de campionat cu granzii Real Madrid și FC Barcelona pentru prima poziție în Spania. Echipa catalană a câștigat 11 din precedentele 12 meciuri în campionat, singurul pas greșit fiind pe teren propriu contra celor de la Real Madrid. Cel puțin patru goluri a marcat Girona în patru din ultimele nouă meciuri din campionat. Athletic Bilbao vine pe terenul liderului, după ce a pierdut în două din precedentele trei deplasări. Girona are cel mai bun atac din campionatul spaniol, cu 31 de goluri marcate în 13 meciuri. Golgeterul echipei este atacantul ucrainean Artem Dovbyk, care a înscris de șapte ori în acest sezon.

Fulham – Wolverhampton (22:00)

Șansă dublă – X2 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)

Wolverhampton a marcat în fiecare din ultimele 11 meciuri disputate în Premier League. În plus, ambele echipe au înscris în zece meciuri consecutive jucate de Wolves în campionat. Fulham are o serie de opt meciuri cu gol primit, pierzând trei din ultimele patru partide în Premier League.

Cota 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Bologna – Torino (Serie A), Girona – Athletic Bilbao (La Liga) și Fulham – Wolverhampton (Premier League) de luni, 27 noiembrue, poți ajunge la o cotă cumulată de 50.76, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 507,63 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice minut al meciului, atunci pariul tău este câștigător din acel moment, indiferent de rezultatul final, dacă cealaltă echipă egalează sau chiar câștigă partida.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!