Toate pariurile preferate din derby-ul Dinamo – FCSB sunt în același bilet, cu Bet Builder, pe Betano!

Cel mai așteptat meci al campionatului din România este, fără doar și poate, eternul derby dintre FCSB și Dinamo. De această dată, în etapa a 17-a, duminică, de la ora 20:30 Dinamo face figură de echipă gazdă pe Arena Națională. Un stadion unde la ultima confruntare dintre cele două rivale FCSB i-a administrat lui Dinamo un neverosimil 6-0. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 26 noiembrie, am ales meciul Dinamo – FCSB din etapa a 17-a în Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Dinamo – FCSB (duminică, ora 20:30)

Rezultat final – FCSB (cota 1.42)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Rezultat prima repriză – FCSB (cota 1.90)
Goluri prima repriză – Peste 1.5 (cota 2.47)
Marcator – Florinel Coman oricând (cota 2.37)
Dinamo cornere – Peste 3.5 (cota 1.85)
Total cartonașe – Sub 7.5 (cota 1.50)
Șuturi pe poartă – Sub 9.5 (cota 1.60)

FCSB este liderul campionatului cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziția a 15-a, penultima, cu doar 10 puncte adunate în 16 etape.

În tur, într-o partidă disputată pe stadionul Arcul de Triumf cei de la FCSB s-au impus, cu 2-1, prin golurile marcate de Florinel Coman și Darius Olaru în prima repriză. Pentru Dinamo a redus din diferență Almeida Gregorio, cu șapte minute înaintea finalului.

Un meci în care au fost arătate cinci cartonașe galbene, trei pentru gazde și două pentru oaspeți. FCSB a avut în partida tur nu mai puțin de nouă cornere din cele zece ale meciului.

Dinamo n-a mai câștigat un meci în campionat de zece etape, interval în care a adunat trei remize și șapte înfrângeri. Un singur gol a marcat Dinamo în ultimele patru meciuri din campionat și a primit nu mai puțin de șapte.

Din punct de vedere ofensiv Dinamo stă cel mai rău dintre toate echipele din Liga 1. Doar nouă goluri au marcat ”câinii” în actuala ediție de campionat.

De cealaltă parte, FCSB are al doilea cel mai bun atac, cu 30 de goluri marcate, fiind devansată doar de CFR Cluj și Rapid, fiecare cu 31 de goluri.

FCSB are a doua cea mai solidă apărare din campionat, cu doar 16 golui primite. Doar Oțelul a primit mai puține goluri (14).

Ultimele cinci meciuri directe din campionat au fost câștigate de FCSB și doar în două dintre aceste partide ambele echipe au înscris.

Nu mai puțin de 11 goluri a încasat Dinamo în ultimele trei meciuri cu marea rivală.

Dinamo a câștigat ultima dată un derby în campionat cu FCSB pe 16 februarie 2020. A fost atunci un 2-1, cu Dinamo gazdă.

Cel puțin un gol a fost marcat până la pauză în precedentele trei dueluri directe, iar în două din aceste partide au fost chiar două goluri în primele 45 de minute.

În patru din ultimele șapte meciuri directe, în toate competițiile, a fost arătat cartonașul roșu. De fiecare dată jucătorii eliminați au fost din tabăra lui Dinamo.

Cota 90

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Dinamo – FCSB din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 90.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 900,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă în meciul Israel – Elveția echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice minut al meciului, atunci pariul tău este câștigător din acel moment, indiferent de rezultatul final, dacă cealaltă echipă egalează sau chiar câștigă partida.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.