Preliminariile Ligii: Șerif și Legia speră să întoarcă rezultatele

Trei partide sunt programate pentru această seară în preliminariile Ligii Campionilor. Dinamo Zagreb e sigură de calificare după ce a câștigat cu 5-0 în tur, însă Șerif Tiraspol și Legia Varșovia trebuie să învingă pentru a merge în turul trei preliminar.

Hapoel Beer Sheva – Dinamo Zagreb (0-5 în tur), ora 20:00

Returul acestei duble nu mai poate schimba nimic, după victoria categorică a croaților din primul joc. Beer Sheva, campioana Israelului, a avut un meci trist și la finalul săptămânii trecute, pierzând Supercupa țării sale la penalty-uri în fața lui Hapoel Haifa, pentru care Tamaș a marcat. Surprinzător, și Dinamo Zagreb s-a împiedicat în campionat, 1-1 acasă cu Rudes. Dacă pentru calificarea în turul următor nu sunt oferite cote la acest meci, cele pentru rezultatul final dau gazdelor prima șansă – 2.25, față de 3.10 pentru victoria lui Dinamo Zagreb. Partida poate fi urmărită cu streaming live pe Betano!

Șerif Tiraspol – Skendija (0-1 în tur), ora 20:00

Șerif e favorită la victorie, iar rezultatele moldovenilor de pe propriul teren le dau încredere. În 2018, Șerif are doar un egal acasă, câștigând toate celelalte partide. În primul tur preliminar, au învins-o cu 3-0 pe Torpedo Kutaisi după ce pierduse în tur, două dintre goluri fiind înscrise de fostul atacant al Politehnicii Iași – Jo Santos. Skendija a ajuns în turul 2 tot datorită victoriei de acasă, 5-0 cu galezii The New Saints, însă în retur au tremurat puternic și au pierdut cu 4-0. Statistica susține o victorie clară a celor de la Șerif, dar cotele la calificare rămân de partea echipei din Macedonia – 1.80, față de 1.93!

Spartak Trnava – Legia Varșovia (2-0 în tur), ora 21:30

Slovacii de la Trnava au produs una dintre marile surprize ale turului, învingând cu 2-0 în Polonia. Cota ca Legia să se califice este de 4.85, iar pentru asta au nevoie de o victorie la minim 2 goluri. Legia nu a început sezonul așa cum se aștepta, cu doar 3 succese după 6 meciuri oficiale jucate. Pentru un succes diseară, campioana Poloniei are cotă 2.18. Spartak Trnava – Legia are cote cu marjă 0% și streaming live pe Betano!

Leave a Reply