International Champions Cup

Trei supermeciuri în International Champions Cup

Manchester United, Real Madrid, AC Milan, FC Barcelona, Chelsea și Arsenal se vor afla pe teren la International Champions Cup.

Cote și streaming live pentru International Champions Cup (01.08.2018)

Manchester United – Real Madrid (01.08.2018, ora 3:00)

Manchester United și Real Madrid se întâlnesc în SUA în International Champions Cup, o competiție care adună cele mai mari cluburi din lume în cadrul unui turneu amical.

Englezii au început slab competiția, având un meci la egalitate cu AC Milan (1-1) – dar câștigat cu 9-8 la loviturile de departajare – și o înfrângere cu Liverpool (1-4).  De cealaltă parte, „galacticii” se află la meciul de debut și vor juca zilele viitoare cu Juventus și AS Roma.

Presa britanică pune presiune pe gruparea lui Jose Mourinho, considerând drept „dezastruos” prestația echipei în pre-sezon. Trebuie ținut cont că United nu se poate baza pe mulți jucători importanți, precum Paul Pogba, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Ashley Young, Phil Jones, Victor Lindelof și Marcos Rojo – toți aflați în vacanță după Cupa Mondială. Va juca, cel mai probabil, noua achiziție – Fred – pe care clubul a plătit 47 de milioane de lire sterline.

Real Madrid îl are, însă, pe Gareth Bale, care are o cotă de 2,00 să marcheze oricând

„Albii” au adunat cinci victorii în cadrul ultimelor 10 partide amicale, în timp ce United are doar două. Ultimul „amical„ dintre cele două a avut loc în 2014, iar Manchester United a învins cu 3-1.

Barcelona – AS Roma (01.08.2018, ora 5:00)

Cine nu a văzut „dubla” dintre cele două echipe din sezonul trecut al Ligii Campionilor a pierdut unul dintre cele mai dramatice momente ale acestei competiții. FC Barcelona câștigase cu 4-1 pe teren propriu, în prima manșă, și mergea pentru un retur ce se anunța doar de complezență, la Roma. Gazdele au câștigat cu 3-0 și s-au calificat în semifinale grație golului din deplasare.

De data aceasta, la International Champions Cup, AS Roma pare să aibă șanse mai mici de victorie, deși pe site-ul Betano este considerată favorită, cu o cotă de 2,25, față de Barcelona, 2,88.

Cu toate că italenii au o echipă puternică, au fost învinși de Tottenham, la debut, cu 4-1.  FC Barcelona este subeavaluată, iar opțiunea de pariere „nici un pariu pe egal” poate fi interesantă aici.

Arsenal – Chelsea (01.08.2018, ora 22:00)

Arsenal se va afla la ultimul meci din această ediție a International Champions Cup. În primele două partide a încheiat 1-1 cu Atletico Madrid și a învins-o cu 5-1 pe Paris Saint Germain.

Chelsea a disputat doar un singur meci, 1-1 cu Inter Milano, câștigat cu 5-4 la loviturile de departajare.

Derby-ul Londrei se va juca pe Stadionul Aviva din Dublin.

Leave a Reply