preliminarii liga campionilor

Preliminarii Liga Campionilor, nouă echipe se vor califica azi


Marți se joacă manșa a doua din Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Iată programul meciurilor și rezultatele prima manșă, precum și scurte considerații despre fiecare dintre cele nouă partide.

Click aici pentru toate  cotele partidelor de mai jos.

18:00 Alashkert FC – Dinamo Tbilisi (în tur 0-2)
Este un meci în care cu greu se poate numi o favorită. Alashkert  este una dintre echipele care joacă acasă cel mai bine în Armenia. Va fi un meci în care Tbilisi trebuie să aibă grijă, după o victorie obținută în tur cu destul noroc.

19:00 FK Liepaja – Salzburg (în tur 0-1)
Salzburg este marea favorită a partidei de astăzi, deși a câștigat acasă doar cu 1-0 în tur. Se poate anticipa o victorie ușoară a austriecilor, care au marți cota de 1,25 pe Betano.com.

20:00 APOEL Nicosia – TNS (în tur 0-0)
Marți, scenariul este o dominare totală a celor de la APOEL, chiar dacă în tur a fost 0-0. APOEL nu a mai pierdut acasă de 16 meciuri și se află într-o formă foarte bună.

20:00 FC Sheriff – Hapoel Beer Sheva (în tur 2-3)
Este probabil cel mai echilibrat meci din Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Sheriff va juca acasă și are mai multe șanse să frucitifice golurile din primul meci. Este posibil să vedem un meci cu peste 2,5 goluri.

20:00 Seinaejoen JK – BATE Borisov (în tur 0-2)
BATE a câștigat în tur și este favorită de asemenea în retur. SJK nu este într-o formă foarte bună, deși acasă a învins în 5 din ultimele 6 partide.  Poate fi un meci cu surprize.

20:15 FC Koebenhavn – Crusaders (în tur 3-0)
Echipa din Copenhaga este favorita clară la victorie și poate marca din nou peste 2,5 goluri, de altfel așa cum a înscris în ultimele două partide. Prima manșă a fost una foarte dezechilibrată, cu cei din Copenhaga care au condus în mod evident meciul.

21:30 FK Crvena Zvezda – Valletta (în tur 2-1)
Este cel mai dezechilibrat meci din Turul 2 preliminar de marți. Deși în Malta, în tur, Valletta a oferit ce a avut mai bun, acum în retur se poate aștepta o dominare clară a Stelei Roșii, care se află într-o formă excelentă și are patru victorii din ultimele cinci partide.

21:45 Legia Varșovia – Zrinjski Mostar (în tur 1-1)
Este de asemenea o partidă debalansată, oaspeții având șase foarte reduse de victorie. Egalul din tur a fost o surpriză foarte mare. Legia joacă acum acasă, este una dintre cele mai bune echipe din Polonia și nu ar trebui să își dezamăgească fanii.

21:45 Mladost Podgorica – Ludogorets Razgrad (în tur 0-2)
Ludogorets a câștigat în tur cu 2-0 și caută să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor, după ce a reușit această performanță în sezonul 2014/2015. Este de așteptat un meci în care Podgorica să încerce să marcheze și să fie pedepsită de Ludogorets, fiind șanse să vedem goluri de ambele părți.

Majoritatea meciurilor pot fi vizionate cu streaming live pe Betano.com. 

Leave a Reply