psv sporting amical

Luni se joacă opt amicale, cel mai interesant este PSV Eindhoven – Sporting Lisabona


Luni oferta de fotbal nu este una strălucită, dar tot se joacă ceva fotbal. Dintre cele opt meciuri amicale de luni, cel ma interesant este cel dintre PSV Eindhoven și Sporting Lisabona, care are loc de la ora 21:30.

Meciul dintre PSV Eindhoven și Sporting Lisabona este unul de pregătire de dinainte de noul sezon.

Sporting a mai jucat recent trei amicale, a câștigat unul  (3-1 cu Stade Nyonnais) și a pierdut două dintre ele (4-1 cu Monaco și 4-2 cu Zenith St Petersburg). Portughezii speră să câștige partida cu PSV pentru a compensa ultima înfrângere cu Zenith, dar și pentru a le da suporterilor motive de bucurie înainte de noul sezon.

PSV intră în acest meci după o victorie grea, un 2-1 cu Sion, obținută sâmbătă. În celelalte amicale ale verii, PSVa câștigat 3-1 cu Dongen și 2-1 cu Saint Etienne, pierzând cu 1-0 în fața celor de la QPR. La rândul lor speră să câștige pentru a avea trei victorii consecutive.

PSV Eindhoven și Sporting Lisabona se întâlnesc în premieră.

Meciul nu are o favorită clară, dar forma de moment îi indică pe olandezi cu șansa de a învinge sau măcar de a obține un egal.

Având în vedere că Sporting a primit 9 goluri în 3 partide, se poate realiza un pariu cu peste 2,5 goluri în acest meci, cu cota de peste 1,5 pe Betano.com.

Pariază pe fotbal, meciurile amicale sunt aici.

Programul meciurilor amicale de luni, 18 iulie

13:15 Gazovik Orenburg – Al-Wahda
18:00 FC Heidenheim – FC Rostov
19:00 Konyaspor – Lekhwiya
19:00 Sandhausen – Augsburg
19:00 Wattens – Sparta Rotterdam
21:00 Linense – Real Betis
21:30 PSV Eindhoven – Sporting CP
21:45 Cork City – Wolverhampton Wanderers

Leave a Reply