Oțelul – FCSB, meciul zilei de sâmbătă în Liga 1

După o serie de trei victorii consecutive pentru FCSB urmează deplasarea de la Galați, unde roș-albaștrii vor întâlni nou-promovata Oțelul, sâmbătă seara, de la 21:30, într-un meci care contează pentru etapa a 3-a în Liga 1. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din meciul Oțelul – FCSB pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Oțelul – FCSB (sâmbătă, 21:30)

La meciul Oțelul Galați – FCSB din oferta Betano pentru Liga 1 de sâmbătă, 29 iulie, am selectat cinci piețe diferite de pariere, cu Bet Builder activat, pe același bilet.

Rezultat final – FCSB (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
FCSB Cornere – Peste 4.5 (cota 1.70)
FCSB Șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.65)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.65)

FCSB vine la Galați după trei victorii consecutive, 3-1 cu FCU Craiova 1948 și 2-1 cu Dinamo în campionat, respectiv succesul de la mijlocul săptămânii din Conference League contra celor de la ȚSKA 1948, scor 1-0.

Revenită după opt ani în prima ligă Oțelul este neînvinsă în primele două etape, remizând pe teren propriu cu UTA (1-1) și în deplasare cu Universitatea Craiova (0-0).

În urma meciului din Bănie conducerea juveților l-a înlocuit pe Eugen Neagoe cu Laurențiu Reghecampf.

Oțelul și FCSB s-au întâlnit ultima oară într-un meci oficial sezonul trecut în faza grupelor din Cupa României Betano. Meciul de la Galați s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Cu trei goluri marcate până acum, Florinel Coman este cel mai în formă jucător din lotul pregătit de Elias Charalambous.

Singurul gol marcat de Oțelul în actuala ediție de campionat a fost reușit de Alexandru Pop în meciul cu UTA din prima etapă. Vedeți aici mai multe statistici interesante oferite de Betano.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Oțelul – FCSB poți ajunge la o cotă cumulată de 10.50, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 525 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Oțelul – FCSB

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Oțelul – FCSB, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la UTA – Hermannstadt (sâmbătă, ora 18:30)

La fel ca la meciul dintre Oțelul și FCSB, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida UTA – Hermannstadt care deschide ziua de sâmbătă în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.