Bilet de 10 pe Liga 1

Noul sezon de Liga 1 a început spectaculos și nu ne referim aici doar la evenimentele de pe dreptunghiul verde din primele două runde programate. Pentru unul dintre jucătorii Betano primele meciuri din noul campionat al României s-au dovedit de mare inspirație, acesta reușind un bilet verde pe zece evenimente cu o miză minimă și un câștig fabulos raportat la suma pariată.

Inspiratul jucător Betano a combinat zece pariuri din primele două etape de Liga 1, mizând pe patru meciuri din prima etapă și pe alte șase din a doua rundă.

La o analiză mai atentă am observat că în șase dintre cazuri a mizat direct pe piața Rezultat Final, la trei meciuri a mizat că ambele echipe marchează, iar la un alt meci a combinat piețele ”Ambele echipe marchează” cu ”Total Goluri – Peste 2.5”.

Astfel, pe un bilet multiplu cu zece meciuri a obținut pe Betano cota fabuloasă de 1200 pe care a mizat simbolica sumă de 10 lei.

A rezultat astfel un câștig aproape ireal de 12.484 de lei ținând cont de numărul de meciuri jucate, de cota obținută și de miza jucată.

Noroc sau pricepere?

Mai jos vă propunem o trecere în revistă a celor zece meciuri care au generat câștigul de mai sus la finalul etapei a doua din Liga 1, cu exemplificarea pariurilor care au dus la acest bilet de 10.

Petrolul – Universitatea Cluj 1-1
Ambele echipe marchează – Da (cota 2.02)

Emoții risipite devreme la acest meci, unde în minutul 30 tabela arăta deja 1-1.

FCU Craiova 1948 – FCSB 1-3
Ambele echipe marchează – Da și Total Goluri – Peste 2.5 (cota 2.62)

Gazdele au marcat dintr-un penalty, cu un sfert de oră înaintea finalului. FCSB avea deja 3-0 la acel moment.

FC Voluntari – FC Botoșani 2-1
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.78)

În minutul 88 cei de la FC Voluntari aveau 2-0 după dubla reușită de Merloi și emoțiile erau mari pentru jucătorul Betano. Autogolul lui Armaș din minutul 89 a schimbat însă radical perspectiva și pariul a devenit verde.

Dinamo – Universitatea Craiova 0-2
Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.72)

La primul meci de la revenirea în Liga 1 cei de la Dinamo n-au emis prea multe pretenții în fața rivalei din Bănie, Universitatea Craiova respectându-și statutul de favorită de pe hârtie.

Sepsi – FCU Craiova 1948 1-0
Rezultat final – Sepsi (cota 1.98)

Din nou un rezultat obținut la limită, cei de la Sepsi marcând golul victoriei prin Rondon, în minutul 89!

UTA Arad – CFR Cluj 1-3
Rezultat final – CFR Cluj (cota 2.02)

Un meci în care CFR Cluj a revenit de la 0-1 și s-a impus în final fără să forțeze, obținând a doua victorie consecutivă din mandatul lui Andrea Mandorlini.

Farul – FC Voluntari 4-1
Rezultat final – Farul (cota 1.75)

Campioana Farul n-a dezamăgit la primul meci pe teren propriu din noul sezon și s-a impus de o manieră categorică.

FCSB – Dinamo 2-1
Rezultat final – FCSB (cota 1.60)

Dincolo de rezultatul la limită înregistrat la final, FCSB a câștigat derby-ul cu rivala din Ștefan cel Mare mult mai clar decât o arată scorul. Un meci rezolvat de roș-albaștri încă din prima repriză, golul lui Dinamo venind cu șapte minute înaintea finalului.

FC Botoșani – Petrolul 1-1
Ambele echipe marchează – Da (cota 2.15)

Un alt meci în care cei care au pariat pe GG au scăpat rapid de emoții, în minutul 38 tabela arătând deja 1-1.

Politehnica Iași – Hermannstadt 1-3
Rezultat final – Hermannstadt (cota 3.20)

Victorie fără dubii pentru Hermannstadt în Copou, unde nou-promovata Politehnica Iași a arătat că este încă departe de exigențele primului eșalon.

Așadar, cu excepția a două bilete câștigate cu șansă în urma unor goluri marcate în minutul 89, celelalte pariuri pot fi încadrate la categorie pricepere și inspirație de moment.